To je to što me zanima!

Josip Skoblar: Odlazim jer ovo više ne mogu gledati...

Marseillev skaut Josip Skoblar otišao je 15 minuta prije kraja susreta potpuno razočaran igrom, jer su Dinamovi igrači ostavili dojam ravan nuli...
Vidi originalni članak

Josip Skoblar (69), legendarni nogometaš Marseillea a danas skaut slavne francuske momčadi, došao je u Maksimir pogledati utakmicu Dinama i Hajduka u Kupu.
Pratio je neke igrače, ali sa stadiona je otišao 15 minuta prije kraja utakmice razočaran, rijetki su ga uspjeli zadovoljiti.
- Samo Milan Badelj može u ovom trenutku igrati za Marseille. On je sjajan igrač i to se vidi na ovakvim utakmicama - kaže Josip.
Glavnog skauta momčadi s juga Francuske nisu oduševile niti prve zvijezde zagrebačke i splitske momčadi, Mandžukić i Ibričić.
- Oni još sigurno ne mogu igrati za našu momčad. Naši napadači (Brandao i Niang, op.a.) još su puno bolji od njih - rekao je bivši veliki igrač i trener.
Skoblar se osvrnuo i na Lovrenov transfer u Lyon te na veznjaka Bordeauxa Sertica, koji je potencijani hrvatski reprezentativac.
- Lovren je došao u jaki klub, koji za njega sigurno ne bi platio mnogo da ne misle da je on velik potencijal. Gregory Sertic je po kvaliteti 13. igrač francuskog prvaka Bordeauxa. Mislim da treba učiti i da još nije materijal za Bilićevu momčad - rekao je Skoblar.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Nizozemac 25.03.2010.

    Nasi Nogometasi su kao i nasi Politicari neznaju sto ce sa sobom ( Svaka cast Repki )

  • Visca_Barca 25.03.2010.

    nizozemac lijepo da si optimistican, al to su najveci debili i retardosi :) igraju vec na ovoj razini vec zadnjih 8 \"derbija\". nevjerojatno da imamo tako jaku repku a 2 najjaca kluba nam ne mogu postenu akciju napravit i spojit par brzih pasova. sramota, jad i bijeda

  • WebSuperman 25.03.2010.

    a što očekivat od igrača koji na cijeloj utakmici sprintaju samo cca 300 metara? nitko se ne kreće bez lopte. svi stoje i čekaju. katastrofa i sramota

Komentiraj...
Vidi sve komentare