To je to što me zanima!

Jovanović odabrao: Skansi će biti pomoćnik ministra za sport

Ministar me pitao jesam li voljan preduzeti dužnost pomoćnika ministra, a ja sam prihvatio, reklao je proslavljeni bivši košarkaš Petar Skansi, desna ruka Jovanovića
Vidi originalni članak

Proslavljeni bivši hrvatski košarkaš i trener Petar Skansi postat će pomoćnik ministra Željka Jovanovića za sport, pišu Sportske novosti. Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske Jovanović u četvrtak 5. siječnja predložit će Skansija za prvog pomoćnika u ministarstvu, a kojeg bi Vlada RH trebala potvrditi. 

Skansi je bio najizgledniji odabir novog ministra, a konkurirali su i Mario Ančić te Tomislav Paškvalin, no sad je sigurno da će trofejni igrač i trener biti desna ruka Jovanovića.

- Ministar me pitao jesam li voljan preuzeti dužnost pomoćnika ministra, a ja sam prihvatio - rekao je rukovoditelj Kluba hrvatskih olimpijaca te objasnio za što će se zalagati.

- Nakana mi je staviti naglasak na dvije stvari. Prvo, puno se ljudi u nas bavi sportom, te drugo, u interesu je Republike Hrvatske da sport bude dobro organiziran, zastupljen zato što to obuhvaća dvije stavke. Masovnost i zdravlje nacije te publicitet.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • moscow watchdog 04.01.2012.

    A j***či : Marković i Mamić ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare