To je to što me zanima!

Jovanović odgovorio: Bio sam juniorski prvak u dizanju utega

Obzirom na to da sam bio pošteđen tjelesnog, rekao bih gospodinu Mamiću da sam bio juniorski prvak Rijeke u dizanju utega, odgovorio je ministar Jovanović za Jutarnji
Vidi originalni članak

To je čudo, frajer koji je bio oslobođen tjelesnog zbog nemoći nema vremena za čelnike saveza. Ovo nije moj obračun s novom vlašću, ovo je prijezir prema svim vladama i politikama do sada. Ali, kako su krenuli, jadna nam majka, najzvučnijom izjavom Zdravko Mamić izašao je iz medijske šutnje na redovitoj sjednici Skupštine HNS-a bocnuvši ministra obrazovanja, prosvjete i sporta Željka Jovanovića.

Ministar koji od početka mandata najavljuje 'isušivanje močvare' spremno je odgovorio izvršnom predsjedniku Dinama.

- Nisam ništa dosad vidio, čuo ili pročitao. No, nemam se namjeru svaki put baviti s takvim problemima. Ne želim da se sve to pretvara u medijsku trakavicu i rasprave putem medija. No, s obzirom na to da sam bio pošteđen tjelesnog, ipak bih iskoristio priliku da gospodinu Mamiću kažem da sam bio juniorski prvak Rijeke u dizanju utega - rekao je Jovanović za Jutarnji list.

Očito je da se verbalni rat između čelnika HNS-a i ministra Jovanovića neće samo tako zaustaviti, no izjave obiju strana i dalje neće ništa pozitivno donijeti hrvatskom nogometu.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • Narednik_1_1 10.03.2012.

    Maminjo goni bandu preko izvora.

  • baffo 10.03.2012.

    Pazi se maminjo.Jova ,prica okolo da je jaci od tebe...

  • jdn 10.03.2012.

    Bolje se hvataj boksa, to je jedini jezik koji većina razumije u ovim našim krajevima

Komentiraj...
Vidi sve komentare