To je to što me zanima!

Jovetić: Znam da me želi Manchester, ali ostajem...

Oko na mladog crnogorskog napadača koji igra u Fiorentini, Stevana Jovetića, bacio je veliki Manchester United. Ali Stevanu se ne ide nikud
Vidi originalni članak

Mladi crnogorski napadač Fiorentine, Stevan Jovetić (20) uživa u najboljim danima karijere. U 2-0 pobjedi protiv Liverpoola u Ligi prvaka zabio je oba gola, a pročulo se da ga traži United.
- Čini mi se kao da još uvijek sanjam kada se sjetim te utakmice. Inače, čuo sam za to da me Manchester gleda, ali ne pomišljam na odlazak. Imam petogodišnji ugovor i dobro mi je ovdje. Trenutačno smo četvrti, a pobijedimo li Lazio preuzet ćemo vrh ljestvice - kazao je Jovetić kojeg uspoređuju s nekadašnjim nogometnim herojem Fiorentine i nacije, Robertom Baggiom.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • bosnia_80 08.10.2009.

    @nogometas05...koliko ja znam samo Vidić igra u Manchesteru...ovaj Jovetić je crnogorac (i mislim da nikad neće zaigrat na old trafordu)...Ne vidim razlog zašto bi Manchester bio Srbija u malom... zbog jednog nogometaša!!??

  • cedo 07.10.2009.

    nogometas05 ako je tako onda sta je totenhem,a prije svega bs je fino kad je neko ljubomoran na tudje sto znaci da to bs vredi

  • nogometas05 07.10.2009.

    Manchester Srbija u malom-fuj

Komentiraj...
Vidi sve komentare