To je to što me zanima!

Jozak: Imamo jako kvalitetnu komunikaciju s Hajdukom...

Zahvaljujem predsjedniku Brbiću i kolegi Vučeviću što su nas primili i što smo kroz ovaj razgovor potvrdili postojanje kvalitetne komunikacije, rekao je Romeo Jozak
Vidi originalni članak

Ferdo Milin poveo je dio selekcije U-19 reprezentacije, s kojom će uskoro u borbu za plasman na Europsko prvenstvo, na provjeru u prijateljskoj utakmici protiv Hajduka II. Njegova "južna selekcija", sastavljena od igrača Hajduka, Splita, Imotskog, Solina i Zadra izgubila je od Hajduka II 5-1.

Prigodu su iskoristili tehnički direktor HNS-a, Romeo Jozak i njegov pomoćnik Ilija Lončarević, kako bi razgovarali sa sportskim direktorom Hajdula i predsjednikom splitskog kluba Marinom Brbićem, o odnosima HNS-a i splitskog kluba.

- Razgovarali smo o predstojećim aktivnostima mladih reprezentacija te igračima iz Hajduka koji se nalaze u našim selekcijama. S Hajdukom smo u stalnoj komunikaciji, a ovo je bila dobra prigoda da razgovaramo i o sustavima natjecanja, juniorskim i kadetskim ligama, kako bismo dobili povratnu informaciju o tomu što eventualno trebamo unaprijediti. Zahvaljujem se i predsjedniku Brbiću i kolegi Vučeviću što su nas lijepo primili i što smo i kroz ovaj razgovor potvrdili postojanje kvalitetne komunikacije s Hajdukom u kontekstu hrvatskih reprezentacija i rada s mladima - kazao je nakon sastanka tehnički direktor HNS-a Romeo Jozak, prenosi službena stranica saveza.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • kakogod 03.02.2015.

    pozdrav puku hajdučkome! likovi kao što je ovaj jožek uskoro lete zajedno sa gazdom... toliko o tome. p.s najveći, najslavniji i napopularniji hrvatski nogometni klub trenutno broji 5.136 članova.

  • strmi007 03.02.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Torcaast 03.02.2015.

    Jozak,evo ti keks!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare