To je to što me zanima!

Juanu Mati na Mestalli prijeti bivši cimer Pablo Hernandez

Mata je prije mjesec dana prešao u Chelsea, a već ga u LP-u čeka bivša momčad. Barca i Milan imaju lagan posao. Katalonci idu kod BATE-a, a Plzen kod Milana
Vidi originalni članak

Za 30 milijuna eura Juan Mata je prije mjesec dana Mestallu zamijenio Stamford Bridgeom. A već u drugom kolu Lige prvaka igrat će protiv svoje bivše momčadi, u kojoj je proveo četiri godine.

- To će biti posebna utakmica za mene. Nadam se lijepom dočeku, sličnom kakav je doživio Villa kad je s Barcelonom prvi put došao na Mestallu - rekao je veznjak Chelseaja.

Na suprotnoj strani večeras će mu biti bivši cimer i jedan od najboljih prijatelja Pablo Hernandez. Veznjak domaćina je u sjajnoj formi i bit će najveća prijetnja Juanu Mati i golu londonske momčadi.

- Veselim se što ću ga  vidjeti i igrati protiv njega. Ipak, na terenu nema prijatelja, za njega neće biti nimalo popusta. Njemu želim sve najbolje u nastavku sezone, ali protiv nas se ne treba nadati golu i bodovima - uvjerava sjajni Pablo Hernandez.

Od ostalih utakmica vrijedi izdvojiti sudar bivših europskih prvaka Marseillea i Borussije Dortmund te obračun Zenita i Porta. 


Idi na 24sata

Komentari 10

  • spužvabob_1_1 28.09.2011.

    2-1 za Valenciu

  • Chelsea_fan_1 28.09.2011.

    Nemos vjerovat prjenos

  • user_66879 28.09.2011.

    fin kofi. na Chelsea 2.70, kvalitetniju izgleda da ce 3 boda put otoka, od ostalih utakmica, zenit - porto oba daju gol, OM - dortmund oba daj, ostalo na 1, te barca 2

Komentiraj...
Vidi sve komentare