To je to što me zanima!

Jug je pobijedio Partizan usred Beograda! Finale sa Zvezdom!

Jug je slomio otpor Partizana na bazenu u Banjici pred 2500 navijača i pobijedio sa 8-7. Dubrovčani su ušli u finale Lige prvaka. U subotu u 20.15 igraju protiv Zvezde
Vidi originalni članak

Vaterpolisti Juga pobijedili su Partizan u Beogradu u polufinalu Final Foura i plasirali se u finale Lige prvaka. Dubrovčani su slavili 8-7 (2-1, 2-1, 2-3, 2-2). 

Igralo se na bazenu u Banjici, a pred 2500 navijača Jug je slavio u tijesnoj završnici. Počelo je sjajno, Jug je imao 4-2. Činilo se kako Partizan ne može parirati našim igračima. No Jugaši se nikako nisu mogli odlijepiti. Hrvatska momčad propustila je osigurati mirnu završnicu i ušlo se u probleme. 

U trećoj četvrtini Jug je imao 6-4 i dvije prigode za otići na sigurnih plus tri. No Jugaši su zakomplicirali te su se na kraju sami morali vaditi iz toga u vrućoj atmosferi u Beogradu.

U četvrtoj četvrtini Aleksandar Ivović zabija za 7-6 četiri minute prije kraja. Nakon toga isti igrač izborio je peterac i sve je bilo gotovo.

Momčad Veselina Đuhe će po četvrti naslov prvaka Europe krenuti u subotu u 20.15 sati protiv Crvene zvezde koja je dobila Barcelonetu u drugoj polufinalnoj utakmici 9-5.

Zvezda nam odgovara

Jug je do finala stigao bez poraza. Dubrovčani su slavili u svim europskim utakmicama, a Crvenu zvezdu su u skupini dobili oba puta. Jugaši su prvaci bili triput, 1982., 2001. i 2006 godine, sva tri puta naslov su osvajali u Dubrovniku.

Final Four Lige prvaka:

Jug - Partizan 8-7 (2-1, 2-1, 2-3, 2-2)

Crvena zvezda - Barceloneta 9-5

Idi na 24sata

Komentari 231

  • SalvadorSerinsa 01.06.2013.

    Imamo Djokovića a imamo i Crvenu Zvezdu da vam ispraši dupe usred Beograda haha a imamo i Viktora Troickog ;) da ne nabrajam dalje sta sve vi nemate i nasto ste ljubomorni. Dobili ste Partizan al sto je najbitnije Zvezda vam je pokazala gdje vam je mjesto i nista od vaseg pustog sna da uzmete trofej u Srbiji. Sad placite za onim sto nemate.

  • sumadinka 01.06.2013.

    Zasto toliko zlobe, pa sta ako je Jug pobedio usred Beograda, ja to gledam sportski, naravno da bih volela da je srpski klub to je ljudski, ali i Zvezda je pobedila usred Italije mocni Olimpijakos i postala prvak i u ovom delu Balkana to NIKAD i NIKO nije ponovio. Naravno, ne zivi se od stare slave, ali sve ulazi u sportske anale i knjige. Neka pobedi bolji sto se toliko jedite, kako kazu Banacani...

  • user_167916 01.06.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare