To je to što me zanima!

'Jug može dobiti baš sve na svijetu i postati prvak!'

Vaterpolisti Juga CO večeras (20 sati) u Napulju igraju polufinale Eurolige protiv prvaka Europe Primorca. Bošković vjeruje da mogu do naslova
Vidi originalni članak

Vjerojatno nikad Jugaši na neko natjecanje nisu mogli putovati rasterećnije nego na ovogodišnji Final Four Eurolige. Dubrovačka momčad prošlo je ljeto ostala bez Azeveda i Smodlake, vjerojatno je za nijansu slabija nego dosad, a njihovi protivnici su nikad jači. Pro Recco je već godinama priča za sebe. Gazda milijarder u klub dovede koga god poželi ne pitajući za cijenu. Tako je i ove godine, imaju megamomčad, ovaj put Final Four igra se u Italiji, pa su najveći favoriti natjecanja. Beogradski Partizan godinama nije imao jaču momčad, cijele sezone “gazio” je sve pred sobom i, prema mišljenju vaterpoliskih stručnjaka, jedina je momčad koja može zaustaviti Talijane. Tako da Jug CO može biti sretan protivnikom. A on je aktualni prvak Europe! Primorac iz Kotora nije puno mijenjao sastav od prošle sezone, u kojoj u Rijeci otišli do kraja, ali Dubrovčani ga se ne boje. Ni najmanje.
- To su sve jake momčadi, ali mi se dižemo iz utakmice u utakmicu. Nema tih koje mi ne možemo pobijediti - rekao je kapetan Juga Miho Bošković, a na upit mogu li u Napulju otići do europskog trona, bez razmišljanja je rekao:
- Naravno da možemo. Jug ima snage postati europski prvak.



PRO RECCO (ITALIJA)
Najbogatija momčad Europe i ovaj put je glavni favorit za prvo mjesto. u njoj su i dva hrvatska igrača - burić i premuš


PARTIZAN (SRBIJA)
Partizan godinama nije bio jači nego što je danas. mnogi vjeruju da je naslov njegov uspije li pobijediti pro recco

JUG CO (HRVATSKA)
Dubrovčani će četvrti put zaredom nastupiti na završnom turniru četvorice najboljih. ovaj put nisu favoriti

PRIMORAC (CRNA GORA)
Aktualni prvaci Europe dolaze u gotovo istom sastavu kao lani na završnom turniru u rijeci, gdje su otišli do kraja

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare