To je to što me zanima!

Jug nakon drame srušio Barcu u Gružu i izborio završni turnir

Nakon pobjede protiv španjolske Barcelonete (11-10), Jugaši su sigurni sudionici završnog turnira gdje brane naslov europskog prvaka. Samo je pitanje s koje će pozicije na Final Six u Budimpešti
Vidi originalni članak

Vaterpolisti dubrovačkog Juga CO u susretu su 8. kola skupine B Lige prvaka na domaćem terenu svladali španjolsku Barcelonetu 11-10 (2-0, 4-3, 2-4, 3-3) i tako osigurali plasman na završni turnir koji će se održati u Budimpešti od 25. do 27. svibnja na kojemu će imati priliku braniti naslov europskog prvaka osvojen prošle godine.

Xavi Garcia postigao je tri, Pavo Marković, Josip Vrlić i Felipe Perrone po dva, a Loren Fatović i Maro Joković po jedan gol za Jug, dok su Alberto Munarriz s četiri i Strahinja Rašović s tri gola predvodili Barcelonetu.

Jug je drugi na ljestvici sa 17 bodova, četiri manje od vodećeg Pro Recca, a pet više uz utakmicu više od trećeg Egera, dok je Barceloneta ostala četvrta s osam bodova. Dubrovčani će u 9. kolu gostovati kod Pro Recca, a do kraja natjecanja u skupini očekuje ga i gostovanje kod Egera 26. travnja.

U tim će utakmicama  pokušati izboriti što bolju poziciju pred Final Six u Budimpešti.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Hrvat_DU 22.03.2017.

    Vijest dana. Sada u obranu svih naslova! Jug je toliko moćan da se godišnje isplati ići gledati tek pet domaćih utakmica, one u Ligi prvaka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare