To je to što me zanima!

Jug osigurao četvrtfinale Lige prvaka: Pobijedili 18 razlike...

Aleksandar Ivović je postigao četiri pogotka, Miho Bošković, Tony Azevedo i Boris Pavlović su dodali po tri, Joković dva, a Janović, Bušlje, Dobud i Marković po jedan
Vidi originalni članak

Vaterpolisti Juga CO oigurali su prolaz u sljedeći krug Lige prvaka već nakon prve utakmice osmine finala. U gostima su pomeli nizozemski Schuurman s 19-1.

Još je jednom došlo do izražaja koliko je ove sezone Liga prvaka oslabljena odustajanjem od natjecanja mnogih velikih klubova, poput Pro Recca, Mladosti ili Primorja. Unatoč nedoraslom suparniku, Dubrovčani su svoj posao obavili maksimalno profesionalno i riješili sve nedoumice prije uzvrata koji se igra za deset dana.

Aleksandar Ivović je postigao četiri pogotka za Jug, Miho Bošković, Tony Azevedo i Boris Pavlović su dodali po tri, Maro Joković dva, a Nikola Janović, Andro Bušlje, Nikša Dobud i Pavo Marković po jedan.

Liga prvaka, osmina finala, prva utakmica:

Schuurman - Jug CO 1-19 (1-6, 0-3, 0-6, 0-4)

Idi na 24sata

Komentari 16

  • cmerehec 18.03.2013.

    :)

  • slap in the face 11.03.2013.

    objektivno na zavrsni turnir jug , zvezda , partizan i barceloneta ako se ne sretnu ranije u 1/4 finalu . moje misljenje jug-zvezda finale . ‚‚ dominiraj ‚‚

  • WOMANIZER 10.03.2013.

    pobjeda za 18! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare