To je to što me zanima!

Jugaši propustili prilike pa Primorac odlazi u finale...

Jugaši ipak neće biti u prilici doći do četvrtog naslova europskog prvaka. Primorac je na Final Fouru u Napulju bio bolji 11-10 i branit će naslov
Vidi originalni članak

Veći dio utakmice vaterpolisti Juga su protiv Primorca stizali i dva gola prednosti.
Golom Pave Markovića, pet minuta prije kraja utakmice, Dubrovčani su poveli 10-9 u napuljskom polufinalu Final Foura. No, momčad Elvisa Fatovića to je vodstvo ispustila, pa su aktualni europski prvaci pobjedom 11-10 ušli u finale. Sredinom treće četvrtina Sandro Sukno i Andre Bušlje dobili su i treće usključenje, odnosno crvene kartone. Tu je za “jugaše” sve krenulo nizbrdo, a ovo im je drugi poraz uzastopno u polufinalu Final Foura. Po dva gola za Jug su zabili Dobud, Marković, Bošković i Joković, a po jedan Ivan i Sandro Sukno. Jug će se danas boriti za treće mjesto protiv beogradskog Partizana.
U finalu će protiv branitelja naslova igrati Pro Recco. Talijanska momčad u neizvjesnoj je utakmici pobijedila Partizan 8-7.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • rodbina 14.05.2010.

    vjerovatno ti nisi gledao utakmicu jer su suci dali svaki napad igrača više primorcu tako da su jugaši već u drugoj četvrtini ostali bez sukna i bušlje.

  • torcidassssssss 14.05.2010.

    ma crna gora rastura u vaterpolu, mora se priznat

  • ninitivat 14.05.2010.

    Poklonili Primorcu finale...vjerovatno niste dobro gledali utakmicu.....Napred PRIMORAC

Komentiraj...
Vidi sve komentare