To je to što me zanima!

Jugaši u reviji bez obrana osvojili 3. mjesto u Europi

Pobjedom 14-13 nad Mladosti u utakmici za treće mjesto na Final Fouru Eurolige, Dubrovčani su još jednom poljuljali najvećeg rivala iz Zagreba
Vidi originalni članak

Ma kome je sad do vaterpola, ovu utakmicu treba pod hitno ukinuti, govorili su i iz Mladosti i iz Juga nakon poraza u polufinalu. No ispalo je da je utakmica za treće mjesto ponudila jako dobar vaterpolo, napadački i atraktivan. Palo je 27 golova, i jedni i drugi su bez opterećenja pokazali da su u stanju igrati na igrača više puno bolje nego dan ranije. Jedino su obrane izgledale nešto manje ozbiljno nego i inače, ali to je valjda normalno.
- I ja sam mislio da će utakmica biti puno lošija, bila je možda i prečvrsta za njenu važnost - misli trener Juga Elvis Fatović i dodaje:
- Nije bilo nimalo lako vratiti se nakon onog šoka jučer...
Čitav niz lijepih akcija i majstorija najboljih hrvatskih vaterpolista vidjela je publika u Rijeci. Početkom treće četvrtine Jug je imao tri gola viška, ali Mladost se vratila. Od 14-11 u završnici su Zagrepčani došli na 14-13 i imali napad za izjednačenje. Damir Burić je opalio iz daljine, no lopta je odsjela na stativi. Možda bi Mladost i uspjela napraviti nešto više da na golu Juga nije bio Mirko Nižić. Odlični 19-godišnji golman skupio je deset obrana i pokazao lijep potencijal.
- Nije Mirko nikakvo otkriće, može biti iznenađenje samo za one koji ga ne poznaju. Radi s Franom Vićanom i puno upija od njega, mislim da će mu biti pravi nasljednik - kaže Fatović.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare