To je to što me zanima!

Jugović zabio svojima i Rijeci privremeno donio vrh ljestvice

U prvoj subotnjoj utakmici osmog kola MAXtv Prve lige nogometaši Rijeke pobijedili su Osijek u Gradskom vrtu 1-0 golom Vedrana Jugovića. Bijeli su zaprijetili Dinamu
Vidi originalni članak

Osvježena momčad Rijeke, bez Josipa Brezovca i s Ivanom Krstanovićem u početnoj postavi, minimalno je pobijedila Osijek u subotnjoj utakmici osmog kola MAXtv Prve lige i tako preuzela čelo ljestvice uoči utakmice Dinama i Istre 1961 na Maksimiru (19 sati).

Izabranici Matjaža Keka dominirali su od samog početka utakmice, što im se isplatilo u 19. minuti. Mato Jajalo kreirao je situaciju za Vedrana Jugovića na lijevoj strani, a Osječanin se vodio poslovicom "tko će kome nego svoj svome" te je sigurno pospremio loptu u mrežu za vodstvo gostiju.

Slavonci nikako nisu mogli stvoriti ozbiljniju priliku pred Vargićem nakon primljenog gola, sve do 65. minute. Josip Barišić dobio je loptu kao na pladnju nakon što je zadnja linija Rijeke loše reagirala, ali sa svega nekoliko metara uspio je promašiti cijeli gol, ujedno i bod(ove) bijelo-plavih.

Kek je samo nekoliko trenutaka poslije toga izgubio živce te zbog komentiranja sudačkih odluka završnicu utakmice morao pratiti s tribina, ali vjerojatno će biti zadovoljan pobjedom uoči nove sezone Europske lige i gostovanja kod Standarda idući četvrtak.

MAXtv Prva liga, 8. kolo

  • Osijek - Rijeka (Jugović 19')
Idi na 24sata

Komentari 58

  • 14.09.2014.

    da to zaboravio reći..kad je srušen jajalo u 16-cu...kek je samo ruke raširio...ništa nije govorio...sudac je dotrčao do njega i odmah ga isključio,i kek ga pita ali zašto šta sam napravio...i ovaj ga tjera van...sad me nebi čudilo da ne smije vodit tekmu protiv dinama...nije da spominjem sad hajduk,ali moram reći ovo...pa tudor nebi ni jednu tekmu vodio onda ako bi se pravila ta gledala kako nam keka potjeralo jučer.....

  • krklinar 14.09.2014.

    Vazna pobjeda.....

  • user_6588 14.09.2014.

    Najljepši nogomet igra Rijeka, zaslužuje bit vodeća u HNL

Komentiraj...
Vidi sve komentare