To je to što me zanima!

Julio Cesar: Raspali smo se; David Luiz: Srušili su nam san

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U poluvremenu utakmice smo se jedni drugima ispričavali. Teško nam je. Sada se vraćamo svojim obiteljima, tuga je velika, nemam riječi više, rekao je golman Brazila
Vidi originalni članak

Njemačka je usred Brazila u polufinalu Svjetskog prvenstva svladala brazilsku reprezentaciju s nevjerojatnih 7-1 i izborila svoje osmo finale SP-a, što je više od bilo koje reprezentacije. 

Brazilci su vješto izbjegavali kamere i novinare nakon susreta, a jedan od rijetkih koji je imao volje i snage za razgovor, bio je brazilski golman, Julio Cesar

- Teško je objasniti što se dogodilo. Njemačka je odigrala pravu utakmicu i pokazali se kao prava momčad. Napravili su sve ono što mi nismo mogli. Potpuno smo se raspali već nakon prvog gola. U poluvremenu utakmice smo se jedni drugima ispričavali. Teško nam je, Sada se vraćamo svojim obiteljima, tuga je velika i nemam riječi više - rekao je Cesar. 

Njihov pravi kapetan Thiago Silva posramljen je gledao utakmicu s tribina, a njegov zamjenik David Luiz odigrao je vjerojatno najgoru utakmicu u karijeri.

- Samo smo htjeli razveseliti svoj narod koji toliko pati. Žao mi je što nismo uspjeli. Ispričavam se svim Brazilcima. Samo sam želio vidjeti osmijeh na licima ljudi - rekao je Luiz te se nakon isprika okrenuo i čudesnim Nijemcima:

- Pripremili su se bolje i jednostavno bili bolji od nas. Ovo je tužan dan za nas, ali naučili smo lekciju. U jednom smo se trenutku potpuno izgubili, a iskusni Nijemci su to znali kazniti. Srušili su nam san, no jednog dana razveselit ćemo ove ljude - zaključio je David Luiz.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • El Tractor 18.02.2015.

    Žao mi je samo ovoga grande Julionea, legendo Intera sretno dalje...

  • strmi007 09.07.2014.

    pitanje hoce sad uopce 3.mjesto osvojiti

  • dobro jutro 09.07.2014.

    Problem je sto niste niti bili sastavljeni tako da ste vec usli raspadnuti,vasa igra se svodi za izbezumljeno trcanje pojedinaca za loptom i onda kad imate priliku za gol neznate ga dati,jer da su Oskar i Paulinho uspjeli zabiti sa 3-4 metra bilo bi manje bolno Jos zahvalite sucu koji je opet progledavao kroz prste za simuliranje penala

Komentiraj...
Vidi sve komentare