To je to što me zanima!

Juranović: Sammir? Nadam se da sad nije spreman kao prije

Hrana u Kini? Malo je 'čudnovata', definitivno drugačijeg okusa nego što smo mi navikli. Vidio sam u šoping centru i pse pripremljene za jelo, ali nitko nije ni promislio probati ih, kaže Josip Juranović
Vidi originalni članak

Hajduk je organizirao druženje igrača s navijačima u odjelu za članstvo, a danas su Josip Juranović i Fran Tudor uručili članske iskaznice za Dina Ćatovića, Antu Vrdoljaka i Stipu Veića iz Udruge Srce, čime se broj članova približio brojci od 10.000. Fantastičan je to uspjeh, a u odjelu za članstvo vjeruju kako će broj premašiti lanjsku brojku od 43.239 članova.

- Sjajno je što je klub omogućio da se družimo s navijačima, posebno onima kojima je potrebna pomoć. Oni su s nama na Poljudu svaku utakmicu, podržavaju nas, red je da i mi njima uzvratimo - kazao je Josip Juranović.

Vratili ste se s turnira reprezentacije u Kini, kakvi su dojmovi?

- Bilo je to jedno veliko iskustvo za mene, nadam se da će ih biti još. To je bila nagrada za moje dobre igre u Hajduku te poticaj za dalje.

Koliko si zadovoljan svojim nastupom?

- Žao mi je što nismo pobijedili Kinu, mislim da sam igrao jako dobro, nadam se da ću nastaviti jednako dobro i u dresu Hajduka. Izbornik baš i nije govorio pojedinačno o svakome, rekao je da je zadovoljan onim što smo prezentirali. Nadam se da ovo neće biti zadnji poziv...

Kakva je bila hrana?

- Malo 'čudnovata', definitivno drugačijeg okusa nego što smo mi navikli. Vidio sam u šoping centru i pse pripremljene za jelo, ali nitko nije ni promislio probati ih...

Koliko ste zadovoljni polusezonom?

- Sveukupno nismo, ali da smo prošli Maccabi ne bi izgledalo tako crno, kao i da smo prošli Split u Kupu. Na nama je velika odgovornost da u proljeće uzmemo treće mjesto i zaprijetimo Dinamu na drugom.

Kako vam se sviđaju treninzi s novim trenerom Carrillom?

- Meni se sviđa što se puno radi s loptom, svaki trener ima svoju viziju igre, nadam se da će novi trener uspjeti prenijeti sve svoje ideje na nas.

Tko vam je idol, od koga učite?

- Počeo sam kao vezni igrač, sada sam bek pa moram dosta pratiti kako igraju najbolji. Sviđa mi se kako igra Dani Alves, gledam i učim od njega.

Je li vam drago da je Ohandza potpisao i ostao na Poljudu?

- Naravno, to je velika stvar za Hajduk. On je odličan igrač i pojačao je konkurenciju. Imamo dosta dobrih igrača, što nas je više, to bolje.

Kako komentirate povratak Sammira u Dinamo?

- Nisam ga baš imao prilike pratiti u zadnje dvije godine, nadam se da nije spreman kao prije i da ćemo pobijediti Dinamo.

Koliko vas može poremetiti odlazak Lovre Kalinića?

- To je veliki hendikep za nas, on je bio reprezentativac, ali su i ostali dobri, imamo kvalitetne golmane koji ga mogu zamijeniti na proljeće.

U pregovorima ste s Hajdukom oko produženja ugovora. Kad ćete potpisati?

- Nadam se vrlo brzo.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • BlackRonsky 21.01.2017.

    kaže juranović da polusezona nebi bila loša da nisu ispali od maccabija i da su prošli u kupu dalje..:D

  • Mata iz inata zvan Texas 21.01.2017.

    HZV Samo Hajduk. smrt fasizmu.

  • StipeGamulin_1 20.01.2017.

    Hajduče bori se do iznemoglosti i možda osvojiš 4. mjesto i ne razmišljaj o nekakvoj 2.poziciji.Drugo mjesto ovim tempom možda osvojiš za 10 godina.Još ni Rijeka nije bila prvak (i pitanje dal će biti),a ona je po svemu daleko od Hajduka.Hajduk je organizaciono i financijski i iza Osijeka a i kvalitetom je možda Osijek sitnicu jači ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare