To je to što me zanima!

Juranović zabio u porazu Celtica kod Betisa, Kahlina i Ćaleta Car uzeli po bod na gostovanjima

Reprezentativni desni bek zabio je iz penala, ali nije to bilo dovoljno da Josip Juranović i Celtic slave u Španjolskoj. Ćaleta Car je ostao na klupi u Moskvi, a Kahlina je branio 90 minuta za Ludogorec
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Josip Juranović bio je strijelac za Celtic u porazu u 1. kolu Europske lige kod Betisa (3-4). Bivši igrač Hajduka pogodio je iz penala u 27. minuti za vodstvo Škota od 2-0, no dokraja su Španjolci zabili čak četiri gola i napravili veliki preokret. Dva gola je zabio Juanmi, a po jedan Miranda i Borja, dok su, osim Juranovića, za Celtic pogađali Ajeti i Ralston.

U ovoj skupini je Bayer u Leverkusenu, također preokretom, svladao Ferencvaroš s 2-1. Preokret su 'apotekarima' donijeli Palacios i Wirtz.

Duje Ćaleta Car ostao je na klupi Marseille koji je odigrao 1-1 na gostovanju kod Lokomotiva u Moskvi. U istoj skupini Galatasaray je u Istanbulu slavio protiv rimskoga Lazija s 1-0 autogolom vratara Strakoshe (67).

U skupini F Crvena zvezda je u Beogradu svladala Bragu s 2-1. Poveli su domaćini preko Rodića (75), samo minutu kasnije Galeno je izjednačio za Portugalce, da bi Katai iz penala pet minuta prije kraja donio Zvezdi pobjedu. Midtjylland i Ludogorec Razgrad su igrali 1-1. Za Bugare je cijeli susret branio Kristijan Kahlina.

Nogometaši Monaca, koje vodi hrvatski stručnjak Niko Kovač, otvorili su nastup u Europskoj ligi pobjedom 1-0 protiv Sturma u susretu 1. kola B skupine. Gol odluke zabio je Krepin Diatta u 66. minuti. Bila je to tek druga pobjeda momčadi iz Kneževine u zadnjih sedam susreta.

U drugom susretu PSV EindhovenReal Sociedad su odigrali 2-2. Domaćin je poveo, Španjolci su okrenuli rezultat s dva gola, da bi PSV ipak osvojio bod. PSV je poveo u 32. minuti golom Gotzea, no gosti su u idućih sedam minuta okrenuli rezultat preko Januzaja (34) i Isaka (39). Na 2-2 je izjednačio Gakpo (54).

U dvoboju A skupine Lyon je na stadionu Ibrox pobijedio Rangers sa 2-0. Gosti su poveli u 23. minuti golom Karla Toka Ekambija, a na 2-0 je povisio Slimani u 55. minuti. Francuzi su pritom imali mnogo sreće. Igrači Lyona su dva puta pucali prema suparničkom golu, no obrana Rangersa je oba puta odbijala loptu, no u trećem pokušaju je pucao Slimani, lopta je pogodila Goldsona te se odbila u Taverniera pa u gol. Za Rangers je cijeli susret odigrao Borna Barišić.

U drugom susretu iz ove skupine Brondby i praška Sparta su odigrali bez golova. Josip Radošević je za Brondby odigrao cijeli susret, dok je Marko Divković ušao u igru u 69. minuti.

U derbiju 1. kola C skupine Leicester City Napoli su odigrali odličnu utakmicu. Domaćin je vodio 2-0, no Talijani su uspjeli izvući remi (2-2). Ayoze Perez je doveo "lisice" u vodstvo u 9. minuti, a na 2-0 je povisio Barnes u 64. minuti. Nadu gostima vratio je Osimhen u 69. minuti, a isti je igrač u 87. zabio za 2-2. Legija je još jučer u Moskvi pobijedila Spartak sa 1-0, a gol odluke je zabio bivši igrač Dinama Lirim Kastrati u sudačkoj nadoknadi.

Eintracht i Fenerbahče su u dvoboju D skupine odigrali 1-1. Turci su poveli u 10. minuti golom Mesuta Ozila, a izjednačio je Lammers u 41. minuti. Kristijan Jakić je odigrao cijeli susret za njemački sastav, a u posljednjim trenucima je dobio žuti karton.

U drugom susretu iz skupine Olympiakos je pobijedio Royal Antwerp sa 2-1. El Arabi je doveo grčki sastav u vodstvo u 52. minuti, izjednačio je Samatta u 75. minuti, no Olympiakos je ipak stigao do tri boda golom Reabciuka u 87. minuti. U posljednjim trenucima susreta belgijski sastav je ostao s igračem manje nakon što je isključen Batallie.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU NOVE SEZONE 'POLIGRAFA': Stjepan Ursa

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Zagreb1976 17.09.2021.

    Jadan ovaj Celtic kakve on igrače kupuje 😂😂😂

  • cupi cupi 17.09.2021.

    Dok je ove uprave i ovog ne trenera krznara i njegove glupe taktike Dinamo nikoga pobijediti neće, Oršić pomaže obrani petkovića dvojica čuvaju desnog krila nema, to jest Dinamo igra bez napadaća, sve što je valjalo ovi govnari rasprodali vezne linije nema ne može Ademi sam gdje je Hajrović da li ste ga prodali, većne znam koju utakmicu Dinamo igra samo sa jednim napadaćem kojega je lako čuvati krznar makni se ti si svoje pokazao znanje to je da ništa ne znaš

  • MatijaKezele 17.09.2021.

    Bravo Jura, ovako se izvodi penal. Nema golmana koji to brani

Komentiraj...
Vidi sve komentare