To je to što me zanima!

Jurčić nakon Rogle: Stranci su se uklopili, zadovoljan sam

Za naše dečke sam znao da neće biti problema, a ovi stranci su vrlo otvoreni dečki i sjajno su se uklopili, rekao je trener Kruno Jurčić za službenu stanicu Dinama
Vidi originalni članak

Dinamovci su odradili posljednji trening na Rogli, zaključili prvi dio priprema i uputili se u Zagreb. Slijede dva slobodna dana pa opet povratak u Sloveniju, ovoga puta u Moravske toplice. 

- Jako sam zadovoljan. Uvjeti su bili odlični kao i uvijek ovdje. Imali smo ekskluzivu na teren i dvoranu, odličnu hranu, a iskoristili smo sve to za dva osnovna cilja: pripremiti ekipu odnosno napraviti bazu, a drugi je nove te stare igrače Kramarića i Antolića te dva nova Pabla i Juniora što bolje uklopiti u momčad. Mislim da smo uspjeli u jednome i drugome - komentirao je Kruno Jurčić.

Kaže kako se među igračima u prvih sedam dana treninga stvorila dobra 'kemija'.

- Za naše dečke sam znao da neće biti problema, a ovi stranci su vrlo otvoreni dečki i sjajno su se uklopili. Vodio sam već Antolića i Kramarića, oni ovdje imaju dosta prijatelja, nema nepoznanica i ne smatram ih novacima. Što se tiče njihovih igračkih sposobnosti, naravno da su napredovali, bili su glavni igrači u svojoj momčadi, imaju jači gard i sve ih to skupa čini boljim igračima.

Uoči drugog dijela priprema, Jurčić najavljuje:

- Sada ulazimo u nešto drugačiju vrstu rada, možemo reći u "ubrzavanje svega". Osim treninga, igrat ćemo i prave prijateljske utakmice tako da će se kroz njih i treninge polako profilirati i ekipa. Naravno, nećemo previše popuštati u intenzitetu rada jer nam treba forma do kraja prosinca, a ne samo za par mjeseci – zaključio je trener.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Sokratis Papastathopoulos 20.06.2013.

    taktika romb je usavršena!!

  • LorencAncic 20.06.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • mario66617 20.06.2013.

    kak bi se Kruno prezivao da se rodio u Brazilu ?... Retardinho...

Komentiraj...
Vidi sve komentare