To je to što me zanima!

Jürgen Klopp lud na Bayern: "Sve se vraća, sve se plaća"

Iz Bayerna su uoči subotnjeg derbija ponovili kako im je zanimljiv Marco Reus. To nije baš dobro "sjelo" Jürgenu Kloppu koji je rekao kako to više ne može ignorirati...
Vidi originalni članak

U subotu je na rasporedu njemački derbi u kojem Bayern München dočekuje dortmundsku Borussiju. Iz Bayerna su dva dana uoči derbija stigle provokatorske izjave bavarskih čelnika u kojima su ponovili kako im je zanimljiv Marco Reus.

Jürgenu Kloppu to nije "sjelo" pa je poručio Bayernu: "Sve se vraća, sve se plaća". Bayern je već oteo dvojicu Borussiji, Roberta Lewandowskog i Marija Götzea, ali čini se kako Reusa neće.

- Puno se toga piše, ali ono što ću ja reći je da idemo u München osvojiti bodove. Nadam se da ćemo se vratiti s tri boda. Ne zanimaju me priče o mom transferu u Bayern - rekao je najbolji igrač Borussije.

Klopp je bio puno oštriji.

- Ne znam više što da radim. Pokušavam ignorirati te priče iz Bayerna, ali ne ide mi. Zabavno je pričati o tome kad su dvije momčadi na vrhu, ali znate u kakvoj smo mi situaciji. Ovo je važna utakmica za nas - rekao je Klopp.

Bayern je uoči derbija prva momčad lige s 21 bodom iz 9 utakmica, dok je Borussia na 15. mjestu s tek sedam osvojenih bodova.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • di santo 01.11.2014.

    Navijac sam Werdera 26 godina,ali Bayern ne mrzim...Zasto bi ih mrzio??Zato sto su jedan od najzdravijih klubova na svijetu(ako ne i naj zdraviji)bez ikakvog ogromnog duga prema bilo kome,zato sto mogu kupit najbolje igrace Bundeslige??Zbog toga da ih mrzim??Pa svaki igrac u Bundesligi zeli u Bayern,samo sto Bayern ne zeli svakog...Cijenim sto je Hoeness napravio u posljednja dva desetljeca...Sto vise,volio bi da i Werder jednog dana tako posluje,ali to su samo zelje.

  • elmatador88 01.11.2014.

    Cini mi se da ce svi past na bayernu na kladari ovaj vikend, bayern ce tesko ovo dobit kao i uvijek u susretima s Milionarima di se ovi maximum nabriju

  • Jat Masin 01.11.2014.

    Koliko ja citam englesku stampu Reus je jako blizu Liverpoola koji je spreman dati koliko treba i ponuditi mu 180 000 funti tjedno. Sad koliko tu ima istine ne znam,ali znam sigurno da bi mu napadacka igra Liverpoola odgovarala i da bi on mogao biti ona karika koja nedostaje. Ljetos sam citao da je zelio u Barcu no ona iz nekog razloga nije bila zainteresirana iako bi bio idealno rijesenje za Iniestu na tom lijevom veznom,ali mozda je to i plan da iz Liverpoola ode u Barcu kada joj istekne ova kazna

Komentiraj...
Vidi sve komentare