To je to što me zanima!

Jürgen Klopp: United je sjajan klub, ali vjeran sam Borussiji

Moja vjernost prema Borussiji Dortmund i ljudima je neraskidiva, demantirao je Klopp navode da bi mogao u United. Louis van Gaal je izrazio želju za dolaskom
Vidi originalni članak

Engleski mediji počeli su zazivati ime Jürgena Kloppa nakon što je Manchester Unitedu danas uručio otkaz Davidu Moyesu. Trener Borussije Dortmund već je ranije isticao da neće napustiti klub, a istu stvar ponovio je i u utorak.

- Manchester United je sjajan klub i upoznat sam s njegovim prekrasnim navijačima, ali moja vjernost prema Borussiji Dortmund i ljudima je neraskidiva - rekao je Klopp i sasjekao u korijenu nagađanja o dolasku na Old Trafford. 

Karizmatični trener bio je želja i Barcelone, ali je potpisao novi ugovor s Borussijom, koji mu traje do listopada 2018. godine.

Engleski mediji: Louis van Gaal želi preuzeti United

Daily Mail  i The Sun  u svojem tiskanom izdanju raspisali su se o Louisu van Gaalu, koji je navodno izrazio želju za preuzimanjem Manchester Uniteda. Nizozemac se već spominjao u kontekstu 'crvenih vragova', ali posljednje vrijeme bio je u kontaktima oko preuzimanja klupe Tottenhama.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • rođo101 22.04.2014.

    to je trener,to je čovjek,a ne ovi kojima ponudiš 10€ više odlazi bez razmišljanja.

  • 22.04.2014.

    Bit će vjeran sve dok ga Bayern ne zove

  • dnero666 22.04.2014.

    Treba Unitedu netko poput Marcela Bielse da ih malo probudi

Komentiraj...
Vidi sve komentare