To je to što me zanima!

Juve doveo igrača kojeg nije ni htio dovesti, a još je i predebeo

Juventus je doveo Nicklasa Bendtnera na jednogodišnju posudbu. I sami su priznali kako ga zapravo nisu htjeli dovesti. Bendtner je stigao u vidno zapuštenom stanju...
Vidi originalni članak

Pomalo konfuzna situacija u Juventusu. U prijelaznom roku na jednogodišnju posudbu doveli su Nicklasa Bendtnera (24). Nisu ga htjeli dovesti, došao je u zapuštenom stanju, a onda je uspio i šokirati čelnike Juventusa.

- Ja bih dres s brojem 10, molim - izjava je zbog koje su ljudi iz Juvea umalo popadali sa stolica. 

Danac je došao predebeo, van forme i odmah poželio dres klupske legende, koji je inače klub odlučio umiroviti. Na kraju su mu dali broj 17. No to nije sve. Juventus je doveo Bendtnera, a ni sami ne znaju zašto.

- On nije napadač najvišeg profila kakvog smo željeli dovesti. Situacija na tržištu je komplicirana - rekao je sportski direktor Juvea Giuseppe Marotta. 

Bendtner je došao predebeo jer mu je Arsenalov menadžer Arsene Wenger dao dopuštenje da propusti veći dio ljetnih priprema kako bi si pronašao novi klub. Bendtneru se očito nije dalo samostalno trenirati. Neke klupske legende ne mogu se načuditi potezu "Stare dame".

- Neću reći da je loš. Ali nije ni igrač koji će nam pomoći - rekao je Alessio Tacchinardi.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • M I Z A N T R O P 06.09.2012.

    Do kraja zimske stanke, bit će jedan od nakorisnijih igrača u Juventusu. Vidjet ćete!

  • marin arsenal 06.09.2012.

    najbolje mi bilo,kad sam jednom zaa njega čitao kad je došao u dansku u pizzeriu i zaboravio pare za platit i onako bahato se obratio kao znaš ti ko sam ja ja ti nemoram platit a ovaj mu odgovori pojma nemam ko si i nezanima me,al račun češ platit :)) toliko o tome kolika je zvjezda u svojoj ga državi ne prepoznaju,a umišljen do neba misli da je neko... on bi del pierovu desetku haha smješan lik...

  • grga1992 06.09.2012.

    ps i 17 je od legende TREZEEEEGOOOOOL (David Trezeguet) :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare