To je to što me zanima!

Juve 'zagrizao': Rabiot stigao, objava o De Ligtu u ponedjeljak

Prometno je u talijanskom prvaku pred službeni početak prijelaznog roka u ponedjeljak. Adrien Rabiot doputovao je u Torino, Pellegrini je već obavio liječnički, a iščekuje se dolazak nizozemskog "wunderkinda"
Vidi originalni članak

Iako im je momčad na odmoru, u Juventusu nikako ne miruju ovih dana. Talijanski prvak kreće u rekonstrukciju momčadi, a prvi službeni posao po početku prijelaznog roka 1. srpnja bit će mu dovođenje Adriena Rabiota (24).

Francuzu posljednjeg dana lipnja istječe ugovor s PSG-om, koji je njegov matični klub. Još s 18 godina bio je u prvoj momčadi, a 2013. kratko je boravio na posudbi u Toulouseu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Središnji veznjak u nedjelju je sletio u Torino kako bi se pripremio za liječničke preglede u ponedjeljak. Za Juventus će potpisati četverogodišnji ugovor vrijedan sedam milijuna eura po sezoni uz bonuse, a za potpis će dobiti još 10 milijuna eura.

U ponedjeljak bi "bianconeri" trebali objaviti i dolazak Ajaxova kapetana, stopera Matthijsa de Ligta (19) za 67 milijuna eura uz dodatnih 13 milijuna eura lako ostvarivih bonusa.

Lijevi bek Luca Pellegrini (20), bivši igrač Rome, u nedjelju je obavio liječnički pregled pred potpis ugovora za Juventus, a u suprotnom će smjeru, uz dodatnih 10 milijuna eura, Leonardo Spinazzola (26), također lijevi bek.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • pfc 01.07.2019.

    Jos jedan vrhunski potez Paraticia,Ramsey i Rabiot dovedeni za 0 €...

  • Joker123 30.06.2019.

    Bolje da su ostavili spinazzolu nego doveli pellegrinija

  • čoviksjuga 30.06.2019.

    Juve slaže strašnu ekipu i to osim De Ligta sve drugo skoro besplatno dobili !

Komentiraj...
Vidi sve komentare