To je to što me zanima!

Juventus bi uzeo Pranjića, a Chelsea Ivana Rakitića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Europski klubovi 'pomamili’ su se za zvijezdama Eura, a hrvatski igrači ponovno su tražena 'roba’, baš kao što su bili i nakon SP-a u Francuskoj
Vidi originalni članak

Prije Europskog prvenstva pričalo se uglavnom o Luki Modriću, Kranjčaru i ostalim zvijezdama hrvatske reprezentacije, no nakon što je završio ples milijuna, u prvi plan iskočili su igrači, uvjetno rečeno, iz drugog plana.
Tako je Juventus navodno “zagrizao” za Danijela Pranjića, koji je u nekoliko navrata blistao na Euru i “stara dama” je Heerenveenu spremna platiti šest milijuna eura za bivšeg dinamovca.
Ivana Rakitića navodno želi Chelsea jer se Florent Malouda ne vidi u Scolarijevim planovima i Rakitić im se čini kao idealna zamjena za Francuza. Novac, naravno, nije problem.
Što se velikih europskih imena tiče, najtraženiji su svakako Španjolac David Villa i ruski fantazist Andrej Aršavin. Najuporniji u dovođenju Ville zasad je Tottenham, no nema sumnje da će se popis kupaca povećati nakon Eura.
Aršavin želi u Barcelonu, koja oklijeva, no Englezi ne žele gubiti vrijeme. Abramovič nudi 25, City 15 milijuna eura, a u priču se uključio i Arsene Wenger.

DAVID VILLA
Klubovi s Otoka 'poludjeli’ su za Villom. Tottenham je Valenciji navodno spreman platiti 27mil. eura, a zainteresirani su i Chelsea te Liverpool.

ANDREJ ARŠAVIN
Aršavin želi u Barcu, Abramovič je spreman iskrcati 25, a City je ponudio 15 mil. funti. Arsene Wenger navodno je već poslao ponudu Zenitu.

CRISTIANO RONALDO
Portugalski reprezentativac je, čini se, sve dogovorio s madridskim Realom, koji je Manchester Unitedu službeno ponudio 85 milijuna eura.

RICARDO QUARESMA
Mladi Portugalac za kojim se otimalo pola Europe karijeru će nastaviti u milanskom Interu. Moratti je Portu spreman iskrcati oko 30 milijuna eura.

IVAN RAKITIĆ
Sjajne Rakitićeve igre na Euru nisu promakle Chelseaju, koji Ivana vidi kao idealnu zamjenu za Maloudu, koji je na izlaznim vratima kluba.

JERKO LEKO
Škotski prvak Celtic spreman je platiti Monacu tri milijuna eura za hrvatskog reprezentativca, kojem je tržišna cijena veća za pola milijuna eura.

DANIJEL PRANJIĆ
Za hrvatskog reprezentativca zainteresirao se talijanski Juventus, koji je Heerenveenu navodno spreman ponuditi šest milijuna eura.

TRŽNICA I MIMO EURA
1) Milan je navodno sve dogovorio oko prelaska Adebayora iz Arsenala za 31 milijun eura.
2) Iako je gotovo sigurno trebao napustiti Barcelonu, Ronaldinho će, izlgeda, ostati na Nou Campu.
3) Adriano se vratio u Inter s posudbe iz Brazila i namjerava izboriti mjesto u prvoj momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare