To je to što me zanima!

Juventus dovodi još pojačanja: Ronaldo se veseli novom igraču

Naslovnica Gazzette vrišti - Ronaldo glasao za Icardija. Portugalac je navodno odobrio pojačanje Stare dame u liku Argentinca, koji je nezadovoljan u Interu, a Ronaldu bi mogao otvoriti napad...
Vidi originalni članak

Juventus se ove sezone opasno namjerio na osvajanje Lige prvaka. Pokazuju to i pojačanja koja su doveli u prijelaznom roku ovoga ljeta. Talijanski prvak u svoje je redove dodao De Ligta, Rabiota, Ramseyja i Buffona, ali ne planira prestati s dovođenjem igrača. Cilj u završnici prijelaznog roka je pojačati napad. 

Maurizio Sarri želi Romelua Lukakua iz Manchester Uniteda, ali klubovi se nikako ne mogu dogovoriti oko odštete. Gazzetta dello Sport otkriva da su u Torinu odlučili kojeg napadača žele dovesti i da je u tome veliku ulogu odigrao Cristiano Ronaldo.

"Ronaldo glasao za Icardija", poruka je s naslovnice Gazzette. Portugalac je navodno uvjeren da bi uz  Argentinca Icardija, koji je nezadovoljan u Interu, imao puno više prostora pred suparničkim golom. Argentinca koji je prošle sezone za Inter odigrao 37 utakmica i zabio 17 pogodaka, bi Juventus mogao dobiti za 80 milijuna eura.

Taj bi transfer označio još veću vjerojatnost odlaska Marija Mandžukića iz Stare dame, samo je pitanje gdje točno nakon problema koji su mu se našli na putu navodnog odlaska na Otok. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 06.08.2019.

    On je odobrio...Nebi da je vlasnik juventusa,a ne igrac

  • Larsen 06.08.2019.

    I kakve poteškoče ima Manđo??? Jadan čovjek koliko ste ga ovog ljeta seljakali, još če zaboravit za koji klub igra hahaha. Manđo ostaje u staroj dami:))

  • čoviksjuga 06.08.2019.

    Za razliku od nekih Ronaldo je pametan kada je Icardi u pitanju !

Komentiraj...
Vidi sve komentare