To je to što me zanima!

Jurić gurnuo Juve u Ligu prvaka! Pirlo ostavio Ronalda na klupi, Mandžo se oprostio od Milana?

Napuljanima je Ligu prvaka uzeo hrvatski trener Ivan Jurić sa svojom Veronom s kojom je izborio remi 1-1. Juriću je zabio bivši Dinamovac Amir Rrahmani, no Verona se ipak izvukla
Vidi originalni članak

Iako se prvak Serie A znao otprije, a Inter je svoju fantastičnu sezonu završio petardom protiv Udinesea, uoči zadnjeg kola i dalje su bili nepoznati talijanski putnici u Europu.

VIDEO: UTRPALI PETARDU Inter pregazio Udinese za kraj, a Perišić zabio fantastičan gol

Najzanimljivija je svakako bila borba za mjesta koja vode u Ligu prvaka. Borili su se tu Atalanta, Milan, Juventus i Napoli, a naposljetku je izvisio - Napoli!

Napuljanima je Ligu prvaka uzeo hrvatski trener Ivan Jurić sa svojom Veronom s kojom je izborio remi 1-1. Juriću je zabio bivši Dinamovac Amir Rrahmani, no Verona se ipak izvukla i na taj način gurnula Juventus u Ligu prvaka.

Zanimljivo je kako je trener Juventusa Andrea Pirlo u najbitnijoj utakmici sezone odlučio Ronalda ostaviti na klupi! U prvoj postavi su Dybala, Morata, Chiesa i Kuluševski... I isplatilo mu se! 'Stara dama' je razbila Bolognu 4-1 i osigurala nastup u Ligi prvaka.

POGLEDAJTE VIDEO: Juve slavi Kup

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Chiesa je već u šestoj minuti zabio gol za vodstvo 'stare dame'! Pokupio je odbijanac u šesnaestercu i zakucao ga u mrežu. Potom je već u 30. minuti Juventus poveo 2-0. Zabio je Alvaro Morata, a asistirao mu je Dybala. U prvoj minuti nadoknade prvog poluvremena Rabiot povisuje na 3-0! Morata je u 47. minuti zabio za 4-0, a u 86. Orsolini smanjuje na 4-1.

Milan je penalom Kessieja u 43. minuti svladao Atalantu 2-0, a u 79. minuti je u igru ušao i naš Mario Mandžukić i tako se vjerojatno oprostio od 'rossonera'. U drugoj minuti nadoknade ponovno je Kessie zabio penal.

Ante Rebić nije igrao zbog ozljede, a Mario Pašalić ušao je u 80. minuti.

Prvi je Inter s 91 bodom, Milan je drugi sa 79 bodova. Atalanta je treća sa 78, Juventus isto ima 78, a Napoli bod manje. Lazio je šesti sa 68 bodova, a Roma se uspjela othrvati naletu Sassuola te je sa 62 boda ugrabila mjesto koje vodi u Konferencijsku ligu.

Idi na 24sata

Komentari 134

  • Floki7 24.05.2021.

    Bravo Milan!! Milan i Real dva bratska kluba ❤

  • johnny001122 24.05.2021.

    Zar nece Juve svejedno biti izbacen iz lige prvaka? Nek igraju superligu sa Realom i Barcom.

  • danko1471991 24.05.2021.

    Taman se poveselio gledati Juventus u EL i onda ovaj blesavi Napoli sve zahebe, kakvi luzeri... A Atalanta je ocigledno htjela smjestit Juventusu pa im se nije ni igrala ova utakmica jer da su htjeli smazali bi Milan za dorucak kao i u njihovom prvom dvoboju... Milan ionako nece ni skupinu prijeci jer su preslabi, bit ce kanta za napucavanje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare