To je to što me zanima!

Juventus izgubio kod SPAL-a, odgođena proslava nove titule!

Massimiliano Allegri već je mislima usmjeren prema Ajaxu, pa je trener Juventusa na ovom gostovanju priliku dao mladim nadama Gozziju Iweru, Kastanosu, Nicolussiju, Mavdidiju...
Vidi originalni članak

Juventus još nije osigurao novi, osmi uzastopni, naslov prvaka Italija. Nogometaši Massimiliana Allegrija mogli su do nove titule stići pobjedom (ili remijem) kod SPAL-a u dvoboju 32. kola talijanske Serie A, no trener Juventusa priliku je dao pričuvama što mu se nije isplatilo. SPAL je slavio 2-1, odgodio proslavu naslova stare dane.

Očito kako su misli 'bianconera' već usmjerene prema uzvratnom dvoboju četvrtfinala Lige prvaka, Juventus u utorak u Torinu dočekuje Ajax, prva utakmica završila je 1-1. No, panike nema Juventus i dalje ima 20 bodova prednosti ispred drugoplasiranog Napolija...

Massimiliano Allegri tako je kod SPAL-a zaigrao s pričuvama, u početnom sastavu našli su se Gozzi Iweru, Kastanos, a s klupe ulazili Nicolussi i Mavididi. Juventus je poveo u 30. minuti pogotkom Keana, dok je za 1-1 u 49. minuti pogodio Bonifazi. Tim je golom Juveom Kean postao najmlađi igrač koji je zabio gol u četiri kola zaredom u Serie A i srušio Balotellijev rekord iz 2009.

Konačnu pobjedu domaćoj je momčadi osigurao Floccari u 74. minuti. Mario Mandžukić nije konkurirao za ovaj susret, dok je Lorenco Šimić ostao na klupi domaće momčadi. Juventus naslov može osvojiti i u nedjelju, ukoliko Napoli ne pobijedi Chievo.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • aavent 13.04.2019.

    i oce li ovo tko provjeravati? takva namjestaljka iz 2 u 1 i onda ce se cuduti kada im oduzmu naslove

  • 13.04.2019.

    Zbog ovakvih utakmica inače, ljudi gube novce na kladionici :s

  • dirk_nowitzki89 13.04.2019.

    Veliki juve u ligi ove sezone od 6 utakmica bez ronalda izgubia 2😂😂😂 s njim u 26 imaju 0 poraza. GOAT

Komentiraj...
Vidi sve komentare