To je to što me zanima!

Juventus pronašao kapitalca: Llorente potpisao na 4 godine

Llorente će ostati u Athletic Bilbau do ljeta, a onda će prijeći u Juventus, objavio je to talijanski klub na službenoj stranici. Llorente dolazi u Juve kao slobodan igrač...
Vidi originalni članak

Fernando Llorente, 27-godišnji španjolski nogometni reprezentativac potpisao je četverogodišnji ugovor s Juventusom. Transfer je potvrdio talijanski klub na svojoj službenoj stranici.

Juventus je Llorentea doveo besplatno. Točnije, Athletic Bilbao neće dobiti ni euro. Llorente će do ljeta ostati u Bilbau, a kad mu istekne ugovor prijeći će u Juventus kao slobodan igrač. 

I prošlo ljeto Llorente je htio otići, no čelnici kluba nisu ga htjeli pustiti. Navijači su ga uzeli na zub te ga izvrijeđali, a zbog sukoba s trenerom Marcelom Bielsom i klupskim vodstvom Llorente je malo igrao.

Sad će igrač koji je u 12 utakmica u Primeri zabio samo jedan gol prijeći u Serie A. Bilbao je na njemu mogao zaraditi, no četiri milijuna eura, koliko je nudio Juventus, bilo im je premalo.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • marsel100 24.01.2013.

    dobro nam dosao i nadam se da ces pokazat sta znas!!!forzza juve

  • pfc 24.01.2013.

    BUFFON----BONUCCI,BARZAGLI,CHIELLINI----ASAMOAH,LICHSTEINER---PIRLO,MARCHISIO,VIDAL----VUČINIĆ,LLORENTE.........eventualno još DRGBA umjesto VUČINIĆA..........gazili bi sve živo

  • qwert123 24.01.2013.

    Ima nešto i važnije od 4 milijuna eura,a to je ponos Baska! Nijedan igrač nije iznad kluba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare