To je to što me zanima!

Juventus se okreće Drogbi čiji klub financijski propada?

Financijski problemi pogodili su kineski nogometni klub iz Šangaja, Shenhuu, tako da bi i Drogba i Nicolas Anelka, bivši igrači Chelseaja, mogli ubrzo pakirati kofere
Vidi originalni članak

Transfer Fernanda Llorentea iz Athletic Bilbaa u redove talijanskog nogometnog prvaka Juventusa naišao je na "visoki zid", ali se, svega tri dana prije završetka prijelaznog roka, ukazala nova prilika za dovođenjem napadača...

- Ako Juventus zaista želi Llorentea neka plati otkupnu klauzulu u vrijednosti 36 milijuna eura - tako je otprilike glasila poruka predsjednika baskijskog kluba Josua Urrutije.

S takvim stavom Juve je odustao od Llorentea, ali mu se ukazala nova, vjerojatno još i bolja prilika, da u svoje redove dovede ponajboljeg napadača svijeta - Didiera Drogbu.

Financijski problemi pogodili su kineski nogometni klub iz Šangaja, Shenhuu, tako da bi i Drogba i Nicolas Anelka, bivši igrači Chelseaja, mogli ubrzo pakirati kofere. Ovu, moguće, senzacionalnu vijest prenijela je talijanska Gazzetta dello Sport.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • david03 28.08.2012.

    dobili bi pravog igraca

  • Furioso244 28.08.2012.

    Drogba, dođi u Arsenal!!! Ali ni Juve nije loš izbor..

  • juventino_1 28.08.2012.

    neka neka,ja sam cekao ove dane,plakao i tjesio se kad mi je najdrazi klub pao u 2 ligu,ali vjerovao sam da ce se jednog dana vratit i da ce sve bit ko prije i nakon toliko cekanja evo konacno juve je opet stari,opet razvaljuje,pocinje s kupovinom dobrih igraca,vratio se u ligu prvaka i mislim i siguran sam da nema,ali zaista nema sretnijeg covijeka od mene i hvala bogu sto mi je ispunio tu zelju koju sam sanjao da se juve vrati i bude ko nekad :)))))) GRANDE JUVE!!! Konacno svijetli dani opet :))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare