To je to što me zanima!

Juventus sprema novu bombu: Otimaju nezadovoljnog Raketu

Novac od prodaje Pogbe i dalje stoji u blagajni netaknut, a klubu su prijeko potrebna pojačanja u veznom redu. I to ne bilo kakva, nego ona svjetske klase, baš poput Ivana Rakitića
Vidi originalni članak

Juventus je 'zagrmio' nogometnim tržištem u srpnju, prvo kupovinom Gonzala Higuaina iz Napolija za 90 milijuna eura, a zatim i prodajom Paula Pogbe u Manchester United za 105 milijuna eura.

Njihov izvršni direktor Beppe Marotta tvrdi da bi Higuain stigao bez obzira na transfer Pogbe što implicira da talijanski gigant ima izuzetnu platežnu moć.

Novac od prodaje Pogbe i dalje stoji u blagajni netaknut, a klubu su prijeko potrebna pojačanja u veznom redu. I to ne bilo kakva, nego ona svjetske klase.

Španjolci i Talijani pišu kako Juve želi dovesti našeg Ivana Rakitića iz Barcelone, kao i Tonija Kroosa iz madridskog Reala. I dok bi za nezadovoljnog Ivana platili oko 30 milijuna eura, za Nijemca bi morali dati duplo više, tako da bi se krajnja cifra za dvojicu moćnih veznjaka popela na njima plativih 90 milijuna eura. Baš koliko su dali i za argentinskog napadača Higuaina.

'Zebre' ciljaju i na Realovog Jamesa Rodrigueza za kojeg predsjednik Reala Florentino Perez traži preko 60 milijuna eura, no Kolumbijcu se više ide prema Engleskoj.

Nema sumnje, 'bianconeri' novac imaju i najkasnije u ljeto 2017. planiraju velike 'radove' na najslabijem djelu svog rostera, veznom redu. Rakitić bi im savršeno sjeo, no Juve nije jedini koji ga želi u svojim redovima.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • ScaryPills 22.12.2016.

    Hmm, nevjerujem baš u ovo... Juve je vec jako zainteresiran za Witsela, Caldara, Betancur, a tu su još i ¸¸Nzonzi i Rodriguez (teško) u igri... Pitanje je samo kad Juve misli dovest te igrace, da li sad na zimu ili na ljeto (veće šanse)... A i nekako nevidim da bi Rakitic otisao u Juve, više ga vidim da bi mogo ako uopče i ide, u nekom Engleskom klubu.

  • dobro jutro 22.12.2016.

    Cudno Talijani nista ne znaju o tome

  • Frenkyy 22.12.2016.

    E to je klub njegovog ranga i tu bi mogao bit koristan (ako ne kupe i Jamesa Rodrigueza)

Komentiraj...
Vidi sve komentare