To je to što me zanima!

Juventus želi Rakitića, no cijena im je previsoka

U Juventusu su dobro upozanti s kvalitetama Ivana Rakitića, no ne žele ga platiti više od 12 milijuna eura. To znači da će posao propasti
Vidi originalni članak

Trener Juventusa Claudio Ranieri u jeku sezone razmišlja i o pojačanjima za sljedeću godinu, a jedna od potencjalnih prinova je Ivan Rakitić. Njega, uz Joaquina i Scheweinsteigera, pomno prate emisari Stare dame, no problem im predstavlja Rakitićeva cijena od 15-18 milijuna eura.
Prvi operativac kluba Alessio Secco u Valenciji se ovih dana raspitivao o mogućnosti transfera 27-godišnjeg Joaquina, te je on trenutno najrealnija opcija i prva meta Juvea za sljedeće ljeto.
Glavni mendažer Bayerna Uli Höness medijima je priznao da Juventus želi Schweinsteigera, no dodao je kako u klubu žele da on ostane, te iako bi njega najradije doveli, teško da će Nijemac završiti u Torinu.
Scoutima Juventusa Rakitić se svidio još za vrijeme Eura, a našeg 20-godišnjeg reprezentativca stalno prate. No sigurno je da će Juventus odustati od 'Rakete' ne spusti li Schalke cijenu. A kako je teško očekivati da će svog 'wunderkinda' pustiti ispod cijene, realno je očkivati da će se na kraju krug suziti na Joaquina i Schweinsteigera. Kako stvari trenutno stoje, dresu Stare dame najbliži je Valencijin Španjolac.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • god of war 07.11.2008.

    kvaliteta se plaća masno dragi moji..ovaj mali jedrasgulj ali neobrušeni..tako da..ako sada pljunete sa njega xx cijenu,to će vam se vratit za par godina troduplo,ako ne i više..s toga ko ćapi ćapi

  • zelenooki18 07.11.2008.

    nogometasu pokrij se usima pa raketa ima 20 godina sta ti oces da preskace igrace vidit ces kakav ce biti igrac sa 25-26 godina!!!

  • nogometas05 07.11.2008.

    ma cijena je previsoka..recite sta hocete ali on ne vrijedi toliko pogotovo jer u zadnje vrijeme za klub igra jako lose ili uopce ne igra..10 mil mozda,ovo je previse...

Komentiraj...
Vidi sve komentare