To je to što me zanima!

Južnoamerikanci će testirati 'vatrene' uoči SP-a u Kataru?

Utakmica bi se igrala u Abu Dhabiju, glavnom gradu Ujedinjenih Arapskih Emirarta (UAE). UAE je susjedna zemlja Katara gdje 21. studenog počinje Svjetsko prvenstvo
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija mogla bi odigrati prijateljsku utakmicu s Ekvadorom nekoliko dana prije početka Svjetskog prvenstva, izjavio je u utorak izbornik te južnoameričke reprezentacije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Utakmica bi se igrala u Abu Dhabiju, glavnom gradu Ujedinjenih Arapskih Emirarta (UAE). UAE je susjedna zemlja Katara gdje 21. studenog počinje Svjetsko prvenstvo.

SVI NA DOBITKU Transfer-bomba na pomolu! Xavi i Barcelona žele 'vatrenog' FENOMENALNI GVARDIOL Međunarodni centar za sportske studije objavio tjedno izvješće: Joško vrijedi 96 milijuna eura!

- Posljednja utakmica koja nam je preostala za zaključiti je ona u Abu Dhabiju s Hrvatskom - izjavio je Gustavo Alfaro, izbornik Ekvadora, u razgovoru za televiziju  američkog ESPN-a.

Dodao je kako bi se ta utakmica igrala "u danima uoči početka Svjetskog prvenstva".

Prethodno je izjavio kako je Ekvador "praktično zaključio" prijateljske utakmice s Meksikom, Tunisom i Nigerijom u SAD-u u lipnju te Japanom i Saudijskom Arabijom u Europi u rujnu.

Hrvatska i Ekvador su igrali prije 20 godina na Svjetskom prvenstvu održanom u Japanu i Južnoj Koreji. Te 2002. godine je pobijedio Ekvador 1-0 u skupini, no obje reprezentacije su ispale. U osminu finala su se bili plasirali Meksiko i Italija.

Hrvatska će na Svjetskom prvenstvu u Kataru igrati u skupini s Belgijom, Kanadom i Marokom dok je Ekvador smješten u grupu s domaćinom Katarom, Nizozemskom i Senegalom.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • odcentramalonadesno 12.04.2022.

    Ekvador će testirati sebe . A koga ćemo mi kad već nemamo južnoamerikanaca sa nama u grupi to je već pitanje ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare