To je to što me zanima!

Kad Ćosić kaže 'gotovo je', tek onda počinje opravdani strah...

U trenutku kada je Hrvatska vodila 2-0, Drago Ćosić počeo je kopati po bilježnici kako bi pronašao naše najveće pobjede na Eurima. Znate već što se dogodilo nakon toga
Vidi originalni članak

Samo malo, da pogledam u bilježnice. Da vidimo, najveća hrvatska pobjeda na europskim prvenstvima bila je protiv Danske 3-0. Druga najveća bila je protiv Irske 3-1, rekao je HRT-ov komentator Drago Ćosić u prijenosu.

Hrvatska je u tom trenutku vodila 2-0 protiv Češke u Saint-Etienneu, no svima je već tada bilo jasno da počinju problemi za Vatrene. Problemi koje su "podebljale" budale na tribinama zbog kojih je čovjek na terenu gotovo ostao bez šake. No to je priča za crnu kroniku i nema previše veze sa sportom.

Drago Ćosić briljirao je i lani. I dinamovce je "zacoprao". U 22. minuti utakmice Dinama i Möldea u Norveškoj slavodobno objavio da je sve "gotovo".

- Gotova je priča. Dinamo je za manje od pola sata osigurao playoff Lige prvaka! - rekao je tada Ćosić u izravnom prijenosu.

Dinamo je tada vodio 3-0. Pogađate, primio je tri gola i bio je na rubu ispadanja.
 
Sjećate se davne utakmice Dinama i Porta? Tada se pet minuta prije kraja utakmice javio pokojni Ivo Tomić i rekao:

"Dinamovci, načnite tortu. Nula je u Portu".

Naravno, Dinamo je nakon toga primio gol. A da ipak drugi put pričekamo kraj?

Idi na 24sata

Komentari 107

  • JasminJaco 18.06.2016.

    Koliko ja znam nogomet se igra do posljednjeg sučevog zvižduka,mi smo definitvino pali psihički nakon onog prvog gola,i naravno sav lijep ugođaj nakon 80 minuta su pokvarili retardirani huligani !!!!!

  • pinjokin_1 18.06.2016.

    aàaaaaaaaajjjjjjjmmmmmmmooooooooooo

  • hrvatko3 18.06.2016.

    Čim je Luka izašao raspao se cijeli koncept igre. Volimo se prerano veseliti i opustiti a igra traje dok sudac ne kaže da je kraj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare