To je to što me zanima!

Kad Drmić zadrma: Švicarski nogometaš postao je pjevač...

Bivši igrač Bayer Leverkusena, Zuricha, Borussije Mochengladbach odlučio se malo maknuti s travnjaka i nogometa te je ovih dana objavio pjesmu 'No Tomorrow'. Drmić je spot snimio u Hrvatskoj...
Vidi originalni članak

Tony Parker, Kobe Bryant, Shaquille O'Neal i Josip Drmić. Sigurno se pitate što švicarski reprezentativac hrvatskog podrijetla radi među košarkaškim legendama koje su godinama dominirale u NBA ligi. Ne, nije se Josip počeo baviti košarkom, nego je, kao i navedeni košarkaši, - snimio pjesmu!

Bivši igrač Bayer Leverkusena, Zuricha, Borussije Mochengladbach odlučio se malo maknuti s travnjaka i nogometa te je ovih dana objavio pjesmu 'No Tomorrow'. Spot je snimio u Hrvatskoj, a ubrzo je dobio i brojne pohvale navijača koji su oduševljeni njegovom novom pjesmom. 

Drmić je sigurno ostao poznat mnogim hrvatskim navijačima jer je 2014. godine u prijateljskoj utakmici utrpao 'vatrenima' dva gola za Švicarsku (2-2). Tako se, osim nogometnim sposobnostima, dokazao i onim vokalnim te poikazao da itekako ima što raditi u životu kada ode u nogometnu mirovinu. 

Drmić ima 27 godina i trenutačno nastupa za Norwich u koji je prešao za besplatno na početku ove sezone. 

Ovdje možete pogledati kako se Švicarac snalazi u pjevačkim vodama.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • mr.miyagi 30.07.2019.

    pustite ga nek se sramoti seljak

  • Frelly 30.07.2019.

    Prelose

  • dottie 30.07.2019.

    Koliko lose hahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare