To je to što me zanima!

Junak pobjede Marko Mamić: Idemo sad po zlato, što drugo?

Ma, kad igraš u ovakvoj momčadi... To je neopisivo. Igramo jedan za drugog, borimo se jedan za drugog... Protiv Norveške nas čeka 'fajt', rekao je Mamić koji je Španjolcima zabio 9 golova
Vidi originalni članak

Ma, tko bi rekao da imamo takvu haubicu! Španjolci su samo mogli gledati kako se diže Marko Mamić i trpa iz svih pozicija. Odigrao je Mamić utakmicu života i samo u prvom dijelu zabio je Španjolcima osam komada. Još jedan dodao je u nastavku za savršenu predstavu u hrvatskoj 30-29 pobjedi u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva.

- Stvarno sam super, zadovoljan... Ma, kad igraš u ovakvoj momčadi... To je neopisivo. Igramo jedan za drugoga, borimo se jedan za drugoga... Ovo je neopisivo - prve su riječi hrvatskog junaka Marka Mamića nakon velike pobjede protiv Španjolske u četvrtfinalu.

POGLEDAJTE VIDEO: Mamić i igrači nakon utakmice

'Ne znam ni koliko sam zabio'

- Naravno, ovo mi je utakmica karijere. Pa ovo je četvrtfinale Svjetskog prvenstva. Pripremali smo se za ovo, čekali smo da proradi šut izvana i Španjolci su nam momčad koja nam je ponudila da to proradi. Tako je ispalo. Obrana je bila vrhunska, ma sve je super bilo. Trebamo se sad smiriti, proslaviti, dobro se najesti i sutra idemo za Pariz - kaže Mamić. 

- Nevjerojatno je biti dio ove ekipe. Nadopunjavamo se i to je naša najveća snaga. Ovo je nešto fantastično. Ne znam ni koliko sam zabio, ali svi smo sretni jer smo u polufinalu. Ušli smo super u utakmicu, ostali smo mirni i u završnici i to je to. Nećemo stati na ovome. Idemo po to zlato, kad smo već došli do polufinala - dodao je Mamić.

U petak nas čeka Norveška.

- Čeka nas 'fajt', kao i protiv Španjolaca. Puno favorita je ispalo, moramo biti oprezni. Norvežani igraju super ovo prvenstvo. Malo smo ih gledali između utakmica. Moramo se jako dobro pripremiti - dodao je Mamić.

Što mu je Babić rekao nakon utakmice?

- A ništa, kao i svaki put. Hrabro na gol i pobijedite.

Ma, neka ponovi te riječi u petak i Kauboji će biti na konju.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • BrunoŽeruk 25.01.2017.

    Cestitke Mamicu, ali ne smijemo se zanositi na temelju jedne utakmice. Nadam se da cemo na tog igraca moci racunati ubuduce.

  • thegazda 25.01.2017.

    Ova generacija me podsjeća na EURO 2016.i na Portugal u Francuskoj,samo ovo je rukomet,ovo je Hrvatska!! Sve ostalo neka ostane isto,mjesto radnje i boja odličja... Ajmo dečki najbolji ste!!!!

  • Gunersss_ 25.01.2017.

     **** Admin**** : Poštovani, molimo vas da isključite CAPS LOCK kao i svi drugi korisnici portala. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare