To je to što me zanima!

'Kad ne ide klubu, da bar slavim u reprezentaciji'

Darijo Srna će u srijedu igrati protiv Barcelone u Ligi prvaka. Njegov Šahtar je dobro krenuo u Ligi prvaka, ali u prvenstvu im nikako ne ide...
Vidi originalni članak

Pred Darijom Srnom desetak je velikih dana. Prvo će u srijedu predvoditi Šahtar protiv Barcelone, zatim će s Hrvatskom u Harkov po iskupljenje nakon poraza od Engleske.
- Bit će teško protiv Barce, za njih utakmica dolazi u najboljem trenutku, za nas ne može doći u gorem. Mučimo se i nikako da izađemo iz krize. Ne igramo toliko loše, ali muči nas neefikasnost, a s druge strane, primamo jeftine golove. Dinamo nam je u prvenstvu “pobjegao” 13 bodova, na najveću razliku koju su ikad imali i teško je vjerovati da će je ispustiti - rekao je Darijo Srna.
Mircea Lucescu je zasad siguran na klupi Šahtara, drži ga gostujuća pobjeda protiv Basela. Uspjeh protiv Barcelone, koja nikad nije slavila u Donjecku, donio bi pozitivan impuls.
- Objektivno, za nas bi i remi bio dobar. No imamo se pravo nadati, imamo i mi adute, pogotovo smo nezgodni kod kuće.
Nakon Barcelone na redu su Ukrajina i Andora.
- Žao mi je Roberta Kovača, kazna je definitivno previsoka i nadam se da će je ublažiti. Nadam se da ćemo mi ostali biti zdravi i da ćemo pobijediti Ukrajinu. Ako već ne mogu pobjeđivati u dresu Šahtara, barem da pobjeđujem s reprezentacijom - kaže Darijo, koji dobro poznaje protivnike.
- Ukrajinci su dobri, igrat će kod kuće pred punim stadionom, sve su podredili odlasku na SP. No imamo oružje za njih.

KUPIT ĆU HAJDUKOVE DIONICE
Žao mi je, nisam gledao derbi Dinama i Hajduka, ali sam naknadno vidio golove. Drago mi je da se “bili” dižu, prati Srna i zbivanja u bivšem klubu, u kojemu je trenutačno u prvom planu prodaja dionica. Mnogi sportaši i bivši igrači su ih kupili.
- Ja ih nisam još kupio, ali hoću - kaže Darijo, a na upozorenje kako je jučer bio zadnji dan, spremno je rekao:
- Nije, nije. Čuo sam da su produžili rok za dva tjedna, kupit ću.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare