To je to što me zanima!

Kad nisu u Španjolskoj, na Poljudu igraju košarku...

Hajdukovi nogometaši koji su ostali u Splitu u utorak su trenirali zajedno. Više nema jutarnjih treninga, a naglasak se sada stavlja na kondiciju
Vidi originalni članak

Svi prvotimci koji su ostali u Splitu danas su trenirali zajedno, jedanaest ih je radilo u dvorani pod paskom Duje Poljaka i Željka Mijača. Atmosfera je, sudeći po petnaestak uvodnih minuta, sjajna.
- Što te ne ubije to te ojača – našalili su se, dok su se zagrijavali igrajući košarku. Lopta je nogometna, podloga umjetna trava, no neki su ipak pokazali zavidno umijeće. 
Ajmo momci 'de-fence, de-fence' hrabrio je Šerić suigrače.
Pod koševima su očekivano dominirali najviši, Vejić i Lovre Kalinić, a pitanje pobjednika riješio je Jertec, najprije dalekometnim šutom, potom i oduzetom loptom i asistencijom Smoji za pobjedu.
- Slabo je to bilo, rekao sam vam da moramo više dodavati loptu starijima i iskusnijima – šalio se sa suigračima Vejić.
Na programu su nakon košarke bile vježbe koordinacije, brzine i snage, te za kraj nogomet. Dobra je vijest da više nema ranojutarnjih treninga, ukoliko se nešto ne promijeni svi će ubuduće trenirati zajedno i to u 9.30 i 17.30, u trajanju od 1.30 - 1.45 sati. Ujutro sa naglaskom na kondiciju, popodne na nogometu.
- Jučer smo odradili 'brutalan' trening brzinske izdržljivosti i iznenadio sam se koliko su ga dobro podnijeli. Pogotovo stariji igrači, koji nimalo ne zaostaju za rezultatima prve momčadi. Motivacija im je dobra, grizu, rade... - hvali ih Poljak.
- Ne znam do kada će. Bio bih sretan da se ova situacija što prije razriješi... Učiniti ću sve da ne zaostanu i da, ukoliko se dogovore i priključe prvoj momčadi, ne budu hendikepirani u odnosu na ostale. Barem što se tiče tjelesne pripreme – zaključuje Poljak. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • hrvoje123456 19.01.2010.

    Ovi u hajduka nisu normalni , placaju ljude od kojih nikakvu koristi nemaju , sramotaaa !! ja neznam ko je ovde lud

  • hrvatović 19.01.2010.

    ne kužim logiku hajdukove uprave... to su igrači koji nisu pristali na smanjenje ugovora.. dakle, uprava ih plaća i dalje po ugovoru, ali ne koristi njihove usluge, a istovremeno lutaju dalje po europi i traže nova pojačanja..... tko je tu lud?

  • baka22 19.01.2010.

    zao mi ovog trenera,mogo i on sad muda ladit po bazenima u spanjolskoj a on zapeo s ovima u splitu

Komentiraj...
Vidi sve komentare