To je to što me zanima!

Kad se pakira, prvo spremi šal Hajduka: Noa je jubilarni član

Sve već ima svoje posebno mjesto u njegovoj sobi, a svoje prijatelje je s ponosom obavijestio kako je postao posebni član Hajduka, kazala je majka dječaka Noe koji je postao 10.000-ti član Hajduka u 2019.
Vidi originalni članak

Kada je broj članova Hajduka u 2019. godini dosegao okruglu brojku od 10.000 otkrio je i ime jubilarnog člana koji je dobio prigodno priznanje te simboličan poklon.

Noa Bodrožić uskoro puni 10 godina i živi u Zagrebu, a prigodni darovi i plaketa stigli su baš uoči njegova rođendana.

- Sve već ima svoje posebno mjesto u njegovoj sobi, a svoje prijatelje je s ponosom obavijestio kako je postao posebni član Hajduka - otkrila nam je Noina mama, Milena Bodrožić dodajući kako cijela obitelj dosta putuje, a Noa nigdje ne ide bez omiljenog Hajdukovog šala.

- Želja nam je i na ovakve načine simbolično zahvaliti našim članovima te obilježiti jubilarne brojke. Zahvaljujemo obitelji Bodrožić, posebno Noi i na fotografijama i na dugogodišnjem članstvu te s nestrpljenjem očekujemo sljedećeg jubilarnog člana za kojeg također spremamo prigodno iznenađenje, otkrila nam je Blanka Sunara iz Odjela za članstvo.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • Joker123 31.01.2019.

    Hahaha a jada u komentarima, neka pati kome smeta

  • Joker123 31.01.2019.

    Super

  • mestar 31.01.2019.

    Neke stvari se ni meni ne svidaju sto se dogada u Hajduku pogotovo ovo oko Hajduka kad se neki sluze lazima samo da bi ga ocrnili bez ikavih dokaza i argumenata. Volio netko ili ne volio ali Hajduk je dosta toga pokrenuo za bolj itak svih klubova u Hrvatskoj. To nece nikad priznat ti u NS nego se pretvaraju da oni to sve rade dobrovoljno isto kao oliticari i drzavne institucije. Samo me zanima gdje su nestali oni ostali pobunjenici protiv rada NS a od prije dvije tri godine? Ako netko zna tko ih je usutkao i zasto su zanijemili i povukli se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare