To je to što me zanima!

"Kad se vratim s bolovanja, dolazim kao trener u Maksimir"

'Bio sam potpuno autonoman u sastavljanju momčadi. On mi je više puta sugerirao da stavim neke igrače, ali nisam slušao ako sam smatrao da to nije dobro za ekipu'
Vidi originalni članak

Vahid Halilhodžić telefonski je gostovao u trećem Dnevniku HTV-a i nakon podnevne press konferencije u Maksimiru, dodatno olakšao dušu.

- Trenutno sam na bolovanju jer me zdravstveno pogodio ovaj stravičan događaj. Pogodio me i kao čovjeka. Kad ozdravim, u Maksimiru ću se pojaviti kao trener - rekao je Vaha i nastavio:

- Čuo sam neke stvari koje je Mamić rekao, i to nema veze s istinom. Odlučio sam ostati u Dinamu.

Vaha je zatim objasnio zašto je mislio da više nije trener 'modrih'.

- Pred 30 igrača i članova stožera je Zdravko izjavio da više neću ući u svlačionicu. Na temelju te rečenice sam zaključio da je gotovo.

Halilhodžić je dodao kako novac nije razlog njegova dolaska te kako novac uopće nije važan, ali ima neke principe i sad će inzistirati do kraja. Objasnio je i da je do sukoba s Maminjom njihov odnos bio jako korektan.

- Bio sam potpuno autonoman u sastavljanju momčadi. On mi je više puta sugerirao da stavim neke igrače, ali nisam ga poslušao ako sam smatrao da to nije dobro za ekipu. Pustio me da radim i istina je da ni jedan trener u Maksimiru nije imao ovlaštenja kao ja - zaključio je, čini se, još uvijek aktualni trener Dinama.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • mazaluna 10.05.2011.

    Nadam se da će ga pregledati i na psihijatriji,čovijek je stvarno BOLESTAN.

  • Dax1990 10.05.2011.

    Vaha papak i dvolicna osoba si ispo zbog toga sto ces se vratit na klupu...

  • vjeverko 10.05.2011.

    Vaha, uzmi mu lovu !!!! To je njegovo srce, a ne DINAMO !!! A onda odu "U HAJDUKA" pa i kerumu napravi isto. Nisu drugo ni zaslužili !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare