To je to što me zanima!

Kadeti sredili i Francuze! Idu dalje kao prvi iz svoje skupine

Na poluvremenu je rezultat bio 13-13, a naši mladići morali su se puno namučiti da dođu do ovog trijumfa. Ipak, nošeni briljantnom partijom Fabijana Grubišića stigli su do pobjede
Vidi originalni članak

Hrvatska rukometna reprezentacija do 19 godina svladala je Francusku 26-25 u trećoj utakmici prve faze Europskog natjecanja do 19 godina koje se igra u Hrvatskoj.

Utakmica ove dvije momčadi igrala se u Koprivnici, a naši kadeti su nakon pobjeda protiv Portugala i Austrije sada 'skinuli' i vječnog neprijatelja Hrvatske u rukometu - Francusku!

MLADI RUKOMETAŠI Čuvaj se senjske ruke: Ivan 10 od 10! Hrabro idemo po medalju

Ipak, nije bilo lako. Na poluvremenu je rezultat bio 13-13, a naši mladići morali su se puno namučiti da dođu do ovog trijumfa. Ipak, nošeni briljantnom partijom Fabijana Grubišića stigli su do pobjede. Grubišić je zabio devet golova, a podršku je imao u još trojici dobrih strijelaca. 

Šest golova zabio je Jakov Dujić, a po četiri su dali Ivan Barbić i David Jurišić.

Hrvatska će ovako proći dalje u sljedeću fazu, a u toj fazi će opet biti u novoj skupini. U toj skupini već je čekaju Danska i Njemačka, a iz iste skupine kao i Hrvati dolazi Portugal, kojeg smo već ranije pobijedili. Tada je heroj bio ranije spomenuti Barbić sa šutom: 10 od 10!

Idi na 24sata

Komentari 20

  • nohname 15.08.2021.

    Bravo decki, samo tako nastavite👍

  • Individua 15.08.2021.

    Do juniora ce bit po birtijama, a do seniora konobari u njemackoj.. Isparit ce ko p dim.

  • 15.08.2021.

    Baš je lijepo pročitati da hrvatski rukomet ima perspektivan mladi kadar, bravo dečki!! 👏🤾‍♂️🤾

Komentiraj...
Vidi sve komentare