To je to što me zanima!

Kahn: Napadači u Bayernu ne traju dugo, Mandžukić to zna

Onaj tko potpisuje za Bayern mora znati što radi, još uvijek su aktualne riječi Otta Rehhagela, što se pokazuje na Mandžukićevom primjeru, rekao je Oliver Kahn...
Vidi originalni članak

Posljednjih nekoliko dana naveliko se govori o odlasku Marija Mandžukića iz Bayerna, a takvima nagađanjima povod je dao Pep Guardiola, koji je hrvatskog reprezentativca izostavio iz momčadi za utakmicu s Borussijom Mönchengladbach.

Razlog je bio nedostatak želje na treninzima i dolazak Roberta Lewandowskog, a mnogi svjetski mediji Mandži traže novu destinaciju. Svoje mišljenje o Mandžukićevoj situaciji dali su bavarske legende Giovanni Elber i Oliver Kahn.

- Kad igrate za Bayern znate da će svake sezone doći novi igrači. Osobno mislim da Mandžukić ne želi otići samo zato jer netko drugi dolazi. Sjajan je igrač, on samo treba jednu priliku da zabije - rekao je Elber.

Legendarni kapetan Bayerna Oliver Kahn u svojem blogu na Bildu komentirao je kako napadači u minhenskom klubu imaju kratak rok trajanja.

- Unatoč njegovih deset golova Mandžukić dobiva veliku konkurenciju u Lewandowskom. Pogledamo li u povijest, napadači Bayerna imali su kratak rok trajanja. Mnogi napadači su bili slavljeni kao spasitelji da bi ubrzo bili zamijenjeni nekim drugim. Marija Mandžukića čeka slična sudbina unatoč njegovom velikom doprinosu za osvajanje trostruke krune - rekao je Kahn i dodao:

- Kad je dolazio u Bayern znao je u što se upušta. Onaj tko potpisuje za Bayern mora znati što radi, još uvijek su aktualne riječi Otta Rehhagela, što se pokazuje na Mandžukićevom primjeru.

Idi na 24sata

Komentari 100

  • gospon fulir 29.01.2014.

    Bayern zna da jedan napadač nemre dugo biti na vrhunskoj razini, a Mandžukić je to već dvije sezone. Logično je da tak veliki klub misli na budućnost i dovodi novog igrača, koliko god nama Mario bil drag. Nek ode u Juventus i u Italiji bu Car.

  • Rukfas_1 28.01.2014.

    Nece se levandovski naigrat pokraj marija, ista mu je sudbina kao i gomesu

  • Ruthless4Life 28.01.2014.

    živa istina.. tako je bilo sa Podolskim, Gomezom, vjerovatno sad i Mandžom.. i tako će vjerovatno bit sa Levyem za 2-3 sezone..

Komentiraj...
Vidi sve komentare