To je to što me zanima!

Kaka: Argentina nije ništa posebno, idemo ih dobiti!

Zvijezda brazilske reprezenetacije dodatno podgrijava atmosferu uoči kvalifikacijske utakmice protiv Argentine u Rosariju. Ne boji se 'gaučosa'
Vidi originalni članak

Je li bolji Pele ili Maradona, Messi ili Kaka? Tenzije između Argentine i Brazila desetljećima su na rubu usijanja, a iako do kvalifikacijske utakmice između Argentine i Brazila ima gotovo mjesec dana, već su počela prepucavanja između ''protivničkih'' tabora. Ovaj put ''ulje na vatru'' dodatno je dolio Kaka, inače dosta miran i staložen tip.
- Argentina? Ma, ne bojimo se mi njih. Nisu oni baš tako dobri kako se priča. Mi s pobjedom možemo osigurati plasman na Svjetsko prvenstvo i samo o tome razmišljamo. Odigramo li kako treba, nebi smjelo biti problema - ''mrtav-hladan'' najavio je Kaka gostovanje Brazila u Argentini 5. rujna.
Argentinski izbornik Diego Maradona više ne zna kako bi razbudio svoje nogometaše, a i sam je vjerojatno shvatio da je vrag odnio šalu. Iako još nije vrijeme za uzbunu, Argentina je tek na četvrtom mjestu u skupini i, iako ima dva boda više od petoplasiranog Ekvadora, nije nemoguće da ih Ekvadorci preskoče ukoliko izgube od Brazila. Jer navijači sigurno nebi željeli gledati svoju reprezentaciju u doigravanju s nekom azijskom momčadi. Ako ništa drugo, bila bi sramota. A toga je Argentincima i previše. Još im u glavi zvoni poraz 6-1 u Boliviji. Nakon toga su jedva pobijedili Kolumbiju i potom glatko izgubili u Ekvadoru 2-0.
- Atmosfera je u Buenos Airesu je preloša. Zato smo odlučili utakmicu s Brazilom igrati u Rosariju. Treba nam podrška navijača - rekap je nedavno Maradona, nadajući se da će u Rosariju imati više sreće. A trebat će mu...

Idi na 24sata

Komentari 4

  • user_38775 12.08.2009.

    ma dobit će ih brazil argentina je u zadnje vrijeme nešt u kur\'\'

  • sila nebeska 12.08.2009.

    ako su tako slabi zašto ste prije nekliko gofina izjavili da vam je najteže igrati sa njima

  • user_39199 12.08.2009.

    Ja neznam sto je Argentini, jedna od najjacih reprenzentacija na svijetu po igracima a ima tako lose rezultate.

Komentiraj...
Vidi sve komentare