To je to što me zanima!

Kaka srušio Atalantu, a Lazio Inter, Kovačić igrao pola sata

Nogometaši Milana prekinuli su niz od tri utakmice bez pobjede svladavši na San Siru Atalantu 3-0. Kaka je s dva gola stigao do 100. i 101. u dresu 'rossonera'
Vidi originalni članak

Prvi ponedjeljak u 2014, godini otvorili su nogometaši u Serie A odigravši šest utakmica 18. kola u kojima je samo jedna momčad slavila u gostima.

Milan je na San Siru zaustavio niz od tri utakmice bez pobjede, a slavio je uvjerljivo protiv Atalante 3-0. 'Rossonere' je do tek pete pobjede vodio Kaka, koji je zabio dva gola. Prvi je zabio u 35. minuti lijevo iskosa, a drugi pola sata kasnije zabivši lako s pet metara. Tako je Brazilac došao do 100. i 101. gola u dresu Milana. Konačni rezultat postavio je Cristante u 67. minuti.

Domaću pobjedu ostvario je i Napoli svladavši Sampdoriju 2-0, a oba gola zabio je Mertens u 53. i 62. minuti. Povremeni hrvatski reprezentativac Josip Radošević sudjelovao je u pobjedi ušavši u igru u 86. minuti.

Za razliku od Samdorije, gradski rival Genoa pobijedila je Sassuolo kod kuće 2-0, a pobjednik je odlučen u prvom poluvremenu golovima Gilardina iz penala u 28. minuti i Bertolaccija u 45. Gilardino je mogao i do drugog gola u 89. minuti, ali je drugi penal promašio. Šime Vrsaljko je odigrao cijelu utakmicu.

Verona je ostvarila jedinu gostujuću pobjedu slavivši kod Udinesea 3-1, Parma je istim rezultatom dobila Torino kod kuće, a s 2-0 je Catanija svladala Bolognu.

U posljednjoj utakmici Lazio je na Olimpicu nanio Interu treći poraz u sezoni. 'Nebeskoplavi' slavili su 1-0, a junak je bio Miroslav Klose, koji je zabio za pobjedu u 81. minuti desnom nogom iz prve.

Mateo Kovačić ušao je u igru u 60. minuti zamijenivši Zdravka Kuzmanovića.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • MILF Hunter 07.01.2014.

    Svaka čast Kaki, al on je polako u godinama i sklon je ozljedama. Graditi novu momčad oko njega nije pametno..

  • Majstorsmora_2 06.01.2014.

    Stvarno mi je žao Kakaja jer je još uvijek vrhunski igrac da nije kao bi rekao "uspijeo" u Realu, pustimo ili zbog ozlijeda ili zbog mourinha. kad je igrao u Milanu je bio sigurno u top 3 najbolja igraca na svijetu a sad je pitanje može li opet biti onaj "stari" Kaka.

  • pfc 06.01.2014.

    e moj Inter...pripremi se za petardu u Torinu...jadni ste..

Komentiraj...
Vidi sve komentare