To je to što me zanima!

Kaka srušio Chievo, Monacov oproštaj od utrke za naslov

Brazilac je zabio dva gola u 3-0 pobjedi Milana nad Chievom. Prvo je zabio na dodavanje Honde da bi pred kraj susreta preciznim udarcem matirao Agazzija...
Vidi originalni članak

Nogometaši Milana su u 31. kolu Serie A na San Siru svladali Chievo s 3-0.

Iznimno raspoložen bio je Kaka koji je zabio dva gola. Prvo je u 27. minuti poentirao nakon dodavanja Honde da bi pred kraj susreta preciznim udarcem matirao gostujućeg vratara Agazzija. Za 1-0 zabio je Balotelli u četvrtoj minuti, a Chievo nije iskoristio penal pred kraj susreta.

U ranije odigranom susretu Atalanta je s 2-0 slavila kod Bologne. Marko Livaja je dobio posljednjih 20-ak minuta i zaradio žuti karton.

Monaco ispao iz borbe za naslov

U 31. kolu francuskog prvenstva je odigrano šest utakmica, a najveće iznenađenje je priredio Evian koji je kod kuće s 1-0 svladao Monaco. Pogodak je zabio Mongongu iz penala kojeg je skrivio Carvalho. Danijel Subašić je za goste branio čitavu utakmicu.

Drugoplasirani Monaco se ovim porazom oprostio od borbe za naslov budući da ima ogromnih 13 bodova manje od vodećeg PSG-a.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Diavolo_1 30.03.2014.

    Kaka je napokon odigrao vrhunski cijelu utakmicu nakon desetak utakmica u kojima je bio totalno los. Taarabt je majstor. Njegovi driblinzi podsjecaju na ronaldinhove u njegovim najboljim danima. Sto li je samo napravio branicu chieva. Mislim da se momku jos danas mantra, a onaj honda je presmijesan igrac. Lik kao da je pao s marsa

  • Žuja_1 30.03.2014.

    Drago mi je da je Milan ponovno počeo pobjeđivat!

  • relan 30.03.2014.

    Ima u Kaki još snage za vrhunske utakmice,volio bi ga gledat i na SP jer je legenda i nadam se da će ga zvat

Komentiraj...
Vidi sve komentare