To je to što me zanima!

Kaka tvrdi: Engleski klub sigurno osvaja Ligu prvaka

Sve četiri engleske momčadi koje su ostale u natjecanju Lige prvaka su posebne. Svaka od njih može osvojiti Ligu prvaka, rekao je Kaka
Vidi originalni članak

U razgovoru za BBC Sport službeno proglašeni najbolji svjetski nogometaš Kaka, inače član Milana, s velikim je respetkom pričao o engleskom nogometu...
- Sve četiri engleske momčadi koje su ostale u natjecanju Lige prvaka su posebne. Svaka od njih može osvojiti Ligu prvaka i uvjeren sam kako će tako biti - rekao je Kaka, makar je takva izjava najmanje hazarderska, s obzirom na rezultate prvih utakmica četvrtfinala, kao i mogućnost da u polufinalu igraju tri engleska kluba plus Barcelona.
- Posljednjih pet-šest sezona engleski klubovi su redovito u završnicama i igraju na najvišoj mogućoj razini. Ovo je možda najjača njihova godina dosad, sada su i definitivno eksplodirali - rekao je Brazilac.
Kaka je govorio i o drugim temama kao što su nagrada za najboljeg svjetskog nogometaša, o engleskom izbornik Capellu...
- Ne mislim da sam najbolji na svijetu. Možda sam bio u jednom momentu i to je bilo presudno. Ali, tu nagradu gotovo jednako zaslužuju Messi ili Cristiano Ronaldo ili Ronaldinho ili Eto'o - nenametljivo će Kaka.
- Capello? Sjajan stručnjak i vjerujem odličan izbor Engleske. Njima je jednostavno trebalo nešto novo, makar ne znam kako bih ja reagirao da za izbornika Brazila bude postavljen netko iz druge zemlje. Mi nemamo takav običaj - završio je Kaka.





Idi na 24sata

Komentari 1

  • gunnerica 07.04.2008.

    pa naravno i svi znamo koji,ARSENAL 4EVER

Komentiraj...
Vidi sve komentare