To je to što me zanima!

Kakav bi to napad bio: Benitez želi Davida Villu u Chelseaju

Trener Chelseaja Rafael Benitez u siječnju na Stamford Bridge namjerava dovesti i drugog španjolskog napadača. Za Villu bi Chelsea ponudio oko 15 milijuna eura
Vidi originalni članak

Trudimo se pronaći prava pojačanja u siječnju, rekao je Rafa Benitez i dao na volju razmišljati engleskim novinarima koga bi to Roman Abramovič mogao dovesti Benitezu pod bor.

Španjolski stručnjak na klupi Chelseaja polako slaže momčad po svom guštu. Nakon što je Liverpoolu prodao Daniela Sturridgea, krenuo je u potragu za novim napadačem koji bi bio podrška Fernandu Torresu. A tko bi u tome bio bolji od njegova prijatelja i kolege iz reprezentacije Davida Ville?!

- Fernando i ja odlično se slažemo na, ali i izvan terena. Jedan drugoga nadopunjujemo i odlično surađujemo - rekao je nedavno Villa.

Barcelona nema ništa protiv prodaje svog napadača, a David (31) nikako nije zadovoljan minutama u ovoj sezone. Smatra da je previše sjedio na klupi i želi promijeniti klub u potrazi za minutažom. Dođe li Villa doista na Stamfor Bridge Chelsea bi imao strašan napad Villa-Torres iza kojih bi igru organizirali Mata,Hazard i Oscar.

Chelsea će navodno ponuditi oko 15 milijuna eura, no nije jedini engleski klub koji želi Villu u svojoj svlačionici. U igri su još Manchester City, Liverpool i Arsenal, no Benitez smatra kako je uteg na njihovu stranu upravo Torres. Benitez razmišlja i o posudbi, no kakve god njegove želje bile mora znati da će Barca biti 'tvrd orah'.

- Važno je da svi znaju kako je Barcelona klub koji ne prodaje svoje zvijezde u siječnju - upozorio je Barcin sportski direktor Andoni Zubizaretta.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • lukamodricrealmadrid 26.12.2012.

    sta je rec pa Benitez kupuje spanjolce :D .... po ovome cinu je svjetska ikona, za njega ne postoji igrac druge nacionalnosti recimo Cavani.

  • WOMANIZER 26.12.2012.

    bio bi dobar!

  • tomovic66 26.12.2012.

    Budite manje ograniceni pa realno sagledajte da ovo nebi bio nikakav napad jer su obojica van forme, a Villa je i u 31. godini tako da..

Komentiraj...
Vidi sve komentare