To je to što me zanima!

Kakav car: Slaven Bilić upao u svlačionicu i iznenadio amatere

Njega sigurno nisu očekivali. Dok su se pripremali za utakmicu, igrače amaterske momčadi West Hama iznenadio je Slaven Bilić koji im je održao govor
Vidi originalni članak

Saslušali su svog trenera, a onda je na vrata pokucao Slaven Bilić. E to će pamtiti cijeli život. Malo koji amater može se pohvaliti da ga je za utakmicu "nabrijavao" Bilić.

Upravo su to doživjeli igrači amaterske momčadi West Hama.

Bilić je još jedanput pokazao zašto je jedan od najomiljenijih trenera u Premiershipu. Njegov ležeran stil u koji je uklopio disciplinu, poštovanje, ali i zabavu i u kojem s igračima ima prijateljski odnos, oduševio je Otok, a od svlačionice "čekićara" napravio je mjesto na koje su ljubomorni mnogi veći i skuplji klubovi.

No hrvatski trener nije se samo došao pokazati. 

Dečkima iz amaterske momčadi West Hama održao je pravi motivacijski govor uoči posljednje utakmice protiv Watforda na legendarnom Upton Parku.

- U redu, dečki. Vaš trener je napravio dobro svoj posao i rekao vam sve što treba. Pred vama je zadnja utakmica na ovom stadionu, morate pobijediti. Dajte sve od sebe i učinite nas ponosnim - rekao je Bilić.

- Tko je kapetan? - pitao je Slaven, na što se ustao jedan od igrača.

- Izgledaš kao kapetan - dodao je Slaven, što je nasmijalo igrače.

Sad ću vam pokazati kako to mi radimo

- Sad ću vam pokazati što mi radimo uoči utakmice. Stanemo u krug. Znam da je pritisak zbog bodova, ali ja želim da se smijete i uživate u igri. OK? Osim obitelji, nema ništa bolje od nogometa i zato morate uživati. Radite naporno i radite jedan za drugoga - dodao je Slaven, što je naišlo na veliko oduševljenje.

Bilić je u svojoj premijernoj sezoni u Premiershipu s West Hamom osvojio najviše bodova u klupskoj povijesti, a "čekićari" mogu izboriti i Europu, ako Manchester United osvoji Fa Cup protiv Crystal Palacea.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • AnteG 21.05.2016.

    Slavene vrati se u HR repku! Ti si naš najbolji trener!

  • 21.05.2016.

    I kaj je na kraju osvojil s WU, kaj je osvojil s našom repkom. Najobičniji luzer al voli publicitet i samodopadljivost. Ako netko zna koji trofej je osvojil ko trener a ko igrač jedino srepkom 3mj. I to uz Čirin blagoslov.

  • naomi-1 21.05.2016.

    Što bi bilo da im je upao Ivan Đikić klinci ne bi imali pojma tko je to.Svatko poznaje polupismene fukare koje pimplaju loptom,ali za genije nikada čuli

Komentiraj...
Vidi sve komentare