To je to što me zanima!

Kakav debakl! Wolverhampton je srušio Liverpool na Anfieldu

TREĆI DOMAĆI PORAZ U NIZU Swansea u Premiershipu, Southampton u Liga kupi i danas Wolverhampton u FA Cupu. Liverpool je u tri dana ispao iz dva kupa
Vidi originalni članak

Prvo polufinale Liga kupa protiv Southamptona, a sad i 4. kolo FA Cupa. I to sve u samo tri dana. Dva velika ispadanja velikog engleskog kluba.

Liverpool se u samo tri dana oprostio od oba kupa, a poraz od drugoligaša Wolverhamtpona na Anfieldu pravi je debakl, bez ozbira što je Jürgen Klopp igrao s kombiniranim sastavom u današnjoj utakmici.

Wolverhampton je slavio protiv Liverpoola na kultnom Anfieldu 2-1 u 4. kolu FA Cupa u prvom susretu ove momčadi u spomenutom natjecanju od 1952. godine. Kao što vidite, Liverpoolov sastav bio je poprilično šaren.

Liverpool  -  Wolverhampton Wanderers Rezultati uživo

Anfield više nije tvrđava

To je pomoglo gostima da odu do povijesne pobjede. Liverpool su šokirali već u prvoj minuti utakmice. Pred kraj prvog dijela bilo je 2-0 za Wolvese i Klopp je vidio da je vrag odnio šalu. Ubacio je Cana, Coutinha i Sturridgea, ali ni to nije pomoglo. Origigi je četiri minuta prije kraja smanjio rezultat, ali nije uspio spriječiti blamažu.

Ovo je Liverpoolu bio treći domaći poraz na Anfieldu zaredom (Swansea u Premiershipu, Southampton u Liga kupi i Wolverhampton u FA Cupu), a to se Jürgenu Kloppu nije dogodilo još od 2007. kad je vodio Mainz,

POGLEDAJTE KAKO SE LIVERPOOL OSRAMOTIO

Idi na 24sata

Komentari 40

  • PT 29.01.2017.

    To je taj granitni Liverpool u koji bi Perišić trebao otići, kaže domoljub koji ne glasa ni za Hdz ni za Sdp...

  • nokia010 28.01.2017.

    Odbrana rupa, Klop ako ne kupi jos jednog stopera uz Matipa tesko da mozemo i do LS! YNWA!

  • aurelijus 28.01.2017.

    Jel se netko zapitao da oni to nisu napravili za kladionice , treba skupit lovu za ljetni prijelazni rok.

Komentiraj...
Vidi sve komentare