To je to što me zanima!

Kakav debi! Olmu trebale samo tri minute da zabije za 'furiju'!

Ide Dani na motoru! Samo tako se može opisati debi mladog nogometaša Dinama Danija Olma (21) u dresu Španjolske! Dani je u igru ušao u 66. minuti, a zabio je lijepi gol za 5-0 u 69. minuti
Vidi originalni članak

Ma, bravo Dani! Čekao je Olmo nakon odličnih igara i osvajanja Europskog prvenstva s mladom reprezentacijom na poziv u seniorski sastav, zatim ga je dočekao i iskoristio na najbolji mogući način!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ušao je u igru u 66. minuti umjesto Alvara Morate koji ga je prilikom zamjene digao, poljubio i zaželio mu sreću, a ta mu se želja brzo ostvarila! Prekrasnu je 'loptu s očima' u prostor poslao Bayernov Thiago Alcantara, a Olmo je uspješno izbjegao zaleđe, ali i golmana Malte te poslao loptu u nebranjenu mrežu. Bio je to gol za 5-0, a Španjolska je pobijedila rezultatom 7-0.

Olmo je tako najvjerojatnije dodao još koji milijun na svotu koju će neki europski velikan prema svemu sudeći iskrcati za njega u zimskom prijelaznom roku. Manchester City, Liverpool, Tottenham, Roma, Milan i tko zna tko još sve stoji u redu, a u Dinamu samo zadovoljno trljaju ruke i čestitaju svom mladiću na velikom uspjehu.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 120

  • dektiva3 16.11.2019.

    Bravo za Olma,a mamić? ...hercegovci u hrvatsku a novac u hercegovinu... mamiću,kojoj domovini plaća porez?

  • AgontPrevarator 16.11.2019.

    Mali je preyeben igrač. Čak se usudim reći top 3 na svojoj poziciji u svijetu. Hvala Dinamo što ste nam dali ovo...by Furija :)

  • Zmar116 16.11.2019.

    Ako onaj mali napuhani Portugalac vrijedi 130 milijuna eura,onda i Dani vrijedi barem toliko..Jako je bitno da Dinamo doćeka proljeće u LP da bi se toj vrijednosti barem donekle približio baš u Dinamu..Pozdrav od stare Torcide.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare