To je to što me zanima!

Kakav gol! Epic Brozo 'skinuo paučinu' na otvaranju Serie A

Hrvatski nogometaš Marcelo Brozović (26) otvorio ovosezonski niz golova za svoj Inter u prvom kolu Serije A kada je protiv Lecce postigao prvi gol u susretu i time crno-plave doveo u vodstvo...
Vidi originalni članak

U posljednjem susretu prvog kola Serie A, onome protiv Intera i Lecce, u kojemu su "nerazzurri" slavili 4-0, Marcelo Brozović zabio je prvi gol za Inter. Bilo je to u 21. minuti kada je Kwadwo Asamoah vratio loptu iz šesnaesterca slobodnom hrvatskom veznjaku koji s 20-ak metara nezaustavljivo pogađa u rašlje za 1-0.

Izmamio je osmijeh na lice Antonia Contea, novog trenera "nerazzurra" koji se prije početka sezone "riješio" jednog Hrvata, Ivana Perišića poslavši ga u Bavarsku. Ipak,  čini se kako će drugi hrvatski nogometaš u talijanskom velikanu biti pravi nositelj igre. Uz Contea, večerašnja utakmica debi je i za Romelua Lukakua.

Slijedio ga je ubrzo i debitant u veznom redu, Stefano Sensi, za 2-0 koliko je ostalo do kraja prvoga dijela utakmice u kojemu je Hrvat bio uvjerljivo najbolji igrač. 

Prvu utakmicu novog Intera na Meazzi gledalo je čak 65 tisuća navijača. Toliko ih na otvaranju nije bilo od 2010., kada su brojni navijači Intera došli pozdraviti momčad nakon najbolje sezone u povijesti, osvajanja trostruke krune.

 

 
Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu.
 

 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • VOLBEAT 27.08.2019.

    Prekrasni krugovi, ali ja ipak preferiram strelice

  • Dadoya 27.08.2019.

    Dobra tekma, Lukaku se uklopio. Lautaro je toliko skrt da je to strasno! Bolja igra cim je izasao! Brozovic je odigrao top; bez obzira na gol. Cijeli taj interov napad izgleda jako dobro al su skrti za loptu i za gol. Kao da je 5 Kramarica u napadu.

  • Laphroaig 27.08.2019.

    a gdje su legendarne strijelice?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare