To je to što me zanima!

Kakav kralj! Usred prijenosa uživo zapjevao je Dariju Šariću

Usred prijenosa uživo na SportKlubu Babo Mrduljaš zapjevao je pjesmu Šibenik je to klape Šibenik, a sve u čast Dariju Šariću koji je utakmicu završio s 21 košem, sedam skokova i četiri asistencije
Vidi originalni članak

Marin Mrduljaš Babo u sinoćnjem prijenosu uživo NBA utakmice Miamija i Philadephije na kanalu SportKlub napravio je nešto potpuno neočekivano. Dvije minute prije kraja utakmice, Sixersi su vodili 123-108, a Dario je izborio slobodna bacanja za konačnu potvrdu pobjede, a onda je show u rane jutarnje sate u svoje ruke preuzeo Babo Mrduljaš.

- Šarić, dakle, 20 koševa, sedam skokova, četiri asistencije... Na kraju mi ne preostaje ništa drugo nego da zapivam jednu iz Darijeva kraja - najavio je Splićanin Babo Mrduljaš pa počeo pjevati pjesmu 'Šibenik je to' klape Šibenik:

'To je grad šta grube riči ne uzme za zlo

On se svojon dicon diči, Šibenik je to

On sudbinu ne zaziva, a ne miri se s njon

Svoju dušu taj ne skriva, Šibenik je to!'

- 124 - 108, Philadelphia na velikih i svima jasno nedostižnih 16 koševa razlike. Šarić je zabio prvo, a drugo nije, no to ništa ne mijenja - samo je nastavio Mrduljaš prijenos kao da se ništa nije dogodilo.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Apsolutno osvježenje u sportskim prijenosima uživo i dobrodošla promjena, pogotovo u jutarnjim satima kada na drugom kraju svijeta briljira jedan sjajni Hrvat.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • wwww 20.04.2018.

    Gledao sam i Mrduljaš je lud kao struja,odlučan komentator ali bolje poznaje euroligu od Nba.Mislio sam da će Heat usporiti utakmicu i preko svoje dobre obrane tražiti pobijedu a oni odlučili igrati onako kako 76-ersima i najviše odgovara "brzo s dosta šuta" i zbog takve odluke su i zasluženo dobili po guzici.Embid uz Marca Gasola definitivno najbolji centar u Nba na obje strane parketa igra fantastično a naš Šarić odličan i zaslužio je što kaže Mrduljaš i više od ove pjesme o Šibeniku..

  • 20.04.2018.

    šibenik košarkaški grad

  • fallout2 20.04.2018.

    neka nama naših pravoslavaca. šteta šta je momak imao problema 90-tih od velikih rvata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare