To je to što me zanima!

Gotova karijera?! Coman zabio gol pa si teško ozlijedio koljeno

Bayernov Kingsley Coman (23) jednostavno nema sreće. Ove je sezone već pet puta pauzirao zbog ozljede, a izgleda da će i šesti. U pobjedi nad Spursima (3-1) zabio je gol u 14., a zatim sam sebe teško ozlijedio u 27.
Vidi originalni članak

Nigdje nikog' oko Comana, on trči prema lopti i onda se na nevjerojatan način samoozljeđuje! Nakratko je zaustavio loptu i kao da je zamahnuo desnom nogom da je smiri, ali kao da mu je lijeva noga propala i sve... Ma, neobjašnjivo. No, bilo kako bilo, Bayernova nada (23) pala je van terena u bolovima, a Hansi Flick se mogao samo uhvatiti za glavu i reći: "Ma ne opet!"

Nema sreće Coman koji je već razmišljao o prekidu karijere zbog učestalih ozljeda, čak i najavio mirovinu ozlijedi li se opet, a nadajmo se kako će se i nakon ove vratiti još jači. Bayernova medicinska služba odmah je potrčala prema njemu, a okružili su ga suigrači kao i protivnički igrači dok je on ležao u bolovima. Mogao je samo gledati u prazno i nadati se kako se nije ozbiljnije ozlijedio.

- Nadam se da opet neću morati prolaziti kroz ovo sve. Što je previše je previše. Neću prihvatiti i treću operaciju ,možda će to značiti odustajanje od nogometa na ovom nivou. Počet ću voditi drugi život, život anonimusa - rekao je Coman nakon operacije lijevog gležnja u veljači prošle godine

Tako je nakon 22 ozlijede u karijeri, Coman u svoju nesretnu bilježnicu s ozljedama upisao i 23. Od kidanja raznih ligamenata, mišića, bolova u leđima, problema s gležnjevima pa sve do ove posljednje i mogućeg kidanja ligamenata koljena. Mogli bi to biti križni ligamenti, a detaljna bi potvrda trebala stići brzo nakon pretraga.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • PCapitalist 12.12.2019.

    Bio sam jučer uživo na tekmi.Coutinho mu je perfektno s centra poslao "loptu s očima", ali je Coman malo zakasnio i htio spasiti loptu da ne ode u out.Baš ima peh.Ne bi me čudilo i da okonča karijeru...

  • Space Burek 12.12.2019.

    Ne znam koji je sretniji... Dembele ili Coman.

  • oree77 12.12.2019.

    Treba malo mislit na sebe i svoje zdravlje. Sad je vec ocito da mu tijelo ne moze podnositi zahtjeve vrhunskog sporta. Love ima, moze pokrenuti biznise ili ostati u nogometu na nekoj drugoj funkciji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare